Open Menu
#WITHOUTSHOES

2015-05-08

#WITHOUTSHOES

Két tanulás között teljesen hasztalanul pörgettem lefelé a legnagyobb közösségi portál oldalát, amikor megakadt a szemem valamin: egy nagyon ígéretesnek tűnő kezdeményezésen!

Akik számára nem idegen a TOMS brand, már tudhatja, hogy nemcsak a márkaépítésében jártasok, de a társadalmi felelősségvállalásban is. Jelmondatuk sok mindenről árulkodik: „Egy olyan világban hiszünk, ahol egyért élünk, másokért.”

A cég nemcsak egy-egy napon, hanem az év összes napján minden eladott termékével adakozik. Idén május 5. és 21. között  viszont még nagyobb fába vágta a fejszéjét! Elindított egy kezdeményezést, amiben most TE is részt vehetsz. Nincs más dolgod, mint a fentebb említett két dátum között feltölteni egy mezítlábas képet az Instagramra, #withoutshoes hashtaggel ellátva - a TOMS minden fotó után új pár cipőt adományoz egy rászoruló gyereknek. 

Május 21.-én, a budapesti Erzsébet téren lesz egy esemény, ahol összesítik a képeket és köszönetet nyilvánítanak minden résztvevőnek az elkötelezettségért és a gyerekek megsegítéséért. 

Én mindig nagyra becsülöm azokat az emberek/vállalatokat, akik veszik a fáradságot és ilyen kezdeményezésekben vesznek részt. A globalizációból adódóan számunkra teljesen természetes, hogy reggel azon vacillálunk, hogy a megszámlálhatatlan pár cipő közül melyik illik legjobban az összeállításunkhoz, arról nem beszélve, hogy egy kisebb vagyont is hajlandóak vagy elkölteni egy-egy darab megvásárlásakor. Pedig még az országhatárt sem kell átlépünk ahhoz, hogy olyan élethelyzettel találjuk szembe magunkat, amikor egy gyerek azért nem tud eljutni az iskolába, mert a szüleinek nem telik cipőre. Nagyon fontosnak tartom, hogy saját materiális igényeink kielégítése mellett nyitott szemmel járjunk és észrevegyük azokat az apróságokat, amik - talán számunkra természetesek, de - másoknak szükségszerűek…

Ha részt akartok venni, nincs más dolgotok, mint a következő csücsörítős szelfi helyett ledobni a cipőtöket, feltölteni egy képet az Instagramra és megcímkézni a #withoutshoes hashtaggel. Remélem mindenki kedvet kapott hozzá, és ne feledjétek, május 21.-én irány az Erzsébet tér!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

 

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16