Open Menu
White pieces on foot

2015-01-15

White pieces on foot

A divatheteknek köszönhetően már rég tudjuk, hogy idén tavasszal és nyáron milyen nagyobb irányzatok, vonalak, anyagok, illetve színek fogják uralni a divatot. Igaz, a melegebb évszak kicsit még várat magára, ennek ellenére már év elején érdemes áttekinteni, melyek lesznek azok a kötelező ruhadarabok és kiegészítők, amiket feltétlenül be kell szerezni, mire megérkezik a jó idő! 

Több extrém formájú és stílusú cipő is megtalálható az idei beszerzésre váró darabok listáján, de akadnak köztük szolid példányok is, mint például az egyszerű vonalvezetésű, kényelmes és fehér színben pompázó edzőcipő. Elsőre túl jól hangzik, igaz? Pedig tényleg így van! Meggyőződhetünk róla, ha pár pillantást teszünk felkapott bloggerek profilján vagy végiggörgetünk néhány street style képet.

A tornacipő az elmúlt évek alatt az edzőtáskából gyors pozícióváltás után, mára a gardrób egyik nélkülözhetetlen kincsévé vált. Nemcsak a rohangálós hétköznapokra kényelmes lábbeli, de csinosabb összeállításokhoz is tökéletes választás. Színéből adódóan nincs olyan szett, amihez ne állná meg a helyét: tompítja az extravagáns árnyalatok összhatását, megtöri a halvány színű darabok egysíkúságát, a fehér holmikat pedig még sikkesebbé varázsolja.

Ne félj kísérletezni a különböző ruhadarabokkal és anyagokkal! Rengetek ötletet meríthetsz street style képekből is, amiken látszódik, hogy ezt a lábbelit viselőjük nemcsak egy vagány szakadt farmer-póló kombinációhoz választja, de elegáns szoknyához is bátran felveszi. Nem kötelező megvárni a jó időt! Hideg, ám száraz napokon a meleg, oversize szövetkabát merev stílusát is feldobhatod egy ilyen tornacipővel.

Alacsony termetű lányoknak sem kell aggódniuk, hogy a plusz tizenvalahány centiméter nélkül elvesznek, ha tornacipőre váltanak. Ajánlom figyelmetekbe Miroslava Duma-t, a divatmogult, aki kis termete ellenére, eseménytől függetlenül megmutatja hogyan viseljünk lapos cipőket!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10