Open Menu
White pants - hot or not?!

2014-07-24

White pants - hot or not?!

Mindig hadilábon álltam a színekkel. Valamiért lelkiismeret furdalás nélkül hordtam, és a mai napig hordok feketét a kánikulában is. Talán pont ezért, a legnagyobb félelmem a ruhák és a színek terén, a fehér nadrág volt. Persze a már-már kezelhetetlen shopaholic énem rég beszerzett egyet belőle, de azóta is felcímkézve, és szépen összehajtva pihen a többi darab között.

A baj ott kezdődik, hogy több példát láttam már arra, hogy miért és hogyan ne viseljük. A leggyakoribb az, amikor valaki a megfelelési kényszer miatt kisebb méretet választ, így úgy néz ki benne, mint egy kötözött sonka. Muszáj megemlítenem a másik elriasztó tényt is, azaz a rosszul megválasztott alsóneműt. Lehet kissé zavarba ejtő téma, de némelyik látvány olyan nagy megdöbbenést váltott már ki belőlem, hogy feltettem a  kérdést: vajon sötétben vagy csukott szemmel öltözködött? Pont ezért nem árt, ha indulás előtt megnézzük, hogy mennyire látszik át a választott fehérnemű! De a legjobb, ha maradunk a biztosnál, és egy nude színű darabot kapunk magunkra.

Véleményem szerint, soha ne viseljünk tetőtől talpig fehéret – kivéve, ha az nem az esküvőnk napja vagy so called white party-ra készülünk. Mindig törjük meg valamivel a fehérséget, például egy övvel, egy színes blézerrel, de az is megteszi, ha a cipőnk színe elüt az összeállításunktól.

Összegyűjtöttem Nektek néhány képet, ami bebizonyítja, hogy igenis lehet fehér nadrágot viselni és közben bomba jól kinézni!

Nektek mi a véleményetek? :)

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10