Open Menu
Weekly Crush: Unalmas frizurák ellen

2014-10-22

Weekly Crush: Unalmas frizurák ellen

Télen akarva-akaratlanul elhanyagoljuk azokat a kiegészítőket, amiket a hajunkba illesztünk. Ha belegondolok, amikor süt a nap, és fesztiválok váltják egymást, természetes, hogy sokkal többen biggyesztenek rózsát vagy virágkoszorút a frizurájukba, mint amikor 30 kilométer per órával süvít a szél és esik az eső. Bevallom, rám is befolyással van a hőmérséklet és az időjárás, de igyekszem változtatni a berögzült szokásokon és időről időre előrukkolni különlegesebb alternatívákkal.

 

Az utóbbi időben nálam a szalag az abszolút favorit, gyakran hajgumi helyett/vagy rá kötve használom. Ha valakinek ez tetszik, szerezzen be egy tetszőleges színű darabot és kösse össze vele a haját – én általában különböző ajándékokból vagy sajtócsomagokból halászom össze az amúgy tökéletes minőségű szalagokat. #éljenazújrahasznosítás

 

Az apró kövekkel díszített vagy levél formájú csatok/ koszorúk is roppant izgalmasak. A frizurától függően több stílusban is megállják a helyüket: szorosra fogott konttyal elegáns, míg laza, kócos hatású fonatokkal bohém hatást kelt. Ezekben a kiegészítőkben pont az a jó, hogy mi döntjük el, hova billentjük a mérleg nyelvét – újabb piros pont, hogy így pofonegyszerű összeilleszteni a ruhatárunkkal. A frufrusoknak melegen ajánlom a vastagabb csatokat, amikkel lazán félre lehet csatolni a „szemellenzőt”. Kipróbáltam, végre láttam, mikor vált zöldre a lámpa. 

 

 

More, more, more: 

 

 

Csóközön! kiss

A. 

Instagram // Tumblr

 

Kapcsolódó cikkek

Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
2016-04-21
Hair Inspo: The Leia Hair
Hair Inspo: The Leia Hair
2016-01-27
Hair inspo for New Year's Eve
Hair inspo for New Year's Eve
2015-12-27