Open Menu
Weekly Crush: Travel in style

2015-04-22

Weekly Crush: Travel in style

Rég elmúltak azok az idők, amikor az utazáshoz elég volt melegítőfelsőt és macinacit húzni, manapság ugyanis a Louis Vuitton táksa és a Michael Kors kalap a nyerő... Menő márkák ide vagy oda, ha egy kiruccanásról van szó, nálam a kényelem elsődleges szempont. A közhiedelemmel ellentétben ez csöppet sem egyenlő a slampossággal, sőt! Egy kevés érzékkel - vagy odafigyeléssel - sikkes összeállításban szelhetjük át az előttünk álló pár ezer kilométert. Mutatom mire gondoltam:

 

Puha kardigán

A hajnali járatok és a hűvös repülő/repterek miatt akkor is szükség lehet egy kardigánra, ha kinn afrikai hőség tombol. Ennek vastagságát érdemes az évszaknak megfelelően kiválasztani, de egy laza, kötött darab bármikor jól jöhet – párna híján legalább lesz mire ráhajtani a fejed.

 

 

Mindent bele!

Nem kérdés, az utazáshoz mindig szükség van egy olyan táskára, amiben az útlevéltől kezdve a pénztárcán át minden hasznos/haszontalan dolog elfér – igen, még a szerencsét hozó kabalaállat is.

 

 

Lapos és kényelmes

Le a kalappal azok előtt, akik képesek a reptéren is magassarkúban topogni és bőröndöt cipelni – személy szerint képtelen lennék ezt végigcsinálni, maradok inkább a jól bevált, biztonságot és extra kényelmet nyújtó daraboknál. Ez ízléstől, stílustól – és persze időjárástól – függően lehet bármi: maszkulin derby, cut out csizma, gladiátor szandál vagy sportcipő.

 

 

Kiegészítők

Fogadni mernék, hogy minden repülőn van legalább egy olyan egyed, aki kalapban próbál utat törni magának – pedig nem a legkényelmesebb kiegészítő a repüléshez #tapasztalatnemígéret Mindenesetre, ha valaki ki akar tűnni a tömegből, ezzel garantáltan menni fog,  de a nagy sál vagy statement nyaklánc is remek alternatívának számít – ha nem akartok szigorú szemezőversenybe kezdeni a biztonságiakkal, az utóbbit ne felejtésetek el levenni az ellenőrzéskor. #tapasztalatnemígéret2

 

 

 

Csóközön! kiss

 

A. 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10