Open Menu
Weekly Crush: Tom and Boy

2015-02-18

Weekly Crush: Tom and Boy

Az esetek 90%-ában a szoknyákat részesítem előnyben a nadrágokkal szemben, így talán nem meglepő, ha azt mondom, nagyjából négyszer több is található belőle a szekrényeben. Ezek után nagyon magam sem értem, hogy kattantam rá a maszkulin és férfias stílusú holmik kutatására.

 

A tomboy, azaz a fiús lány stílusa mégis magával ragadott. Személy szerint kifejezetten imádom azokat a dolgokat, amikkel izgalmat és egyediséget lehet belecsempészni az öltözködésbe. A tomboy nő pedig tetőtől talpig ilyen! Merész, pimasz és egyáltalán nem érdeklik a szabályok – úgyis felrúgja őket! Hidegen hagyja, ha lapos, hegyes orrú cipőjét túl férfias találják vagy ha az aznapi nadrágját épp a fiúja szekrényéből bányászta elő. De nem gondolja túl sem a frizurát, sem a sminket, inkább a természetességre és a magabiztosságra esküszik.

 

Ezek után azonban senki se gondolja azt, hogy a tomboy nő nem lehet szexi. A fenéket nem! Olyan pimaszan tárja elénk dögös énjét, hogy azt se tudjuk hova nézzünk: köldökig kivágott zakó csupasz bőrrel kombinálva vagy áttetsző ing a lehető legfiúsabb holmival viselve. De ez csak két példa a sok közül, számos lehetőség lakozik ebben a kissé kaotikus, ám annál izgalmasabb stílusban! Csak merjünk játszani, kísérletezni vele. A divat pont erről szól – s talán én is pont ezért kedveltem meg annyira!

 

 

More, more and more: 

 

 

Csóközön! kiss
 
A. 

 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10