Open Menu
Weekly crush: The lovely shirt dress

2014-04-29

Weekly crush: The lovely shirt dress

Vannak napok, amikor reggel még olyan hideg van, hogy még az orrod sem szívesen dugod ki a takaró alól, néhány órával később viszont már olyan meleg van, mintha a pokolban lennél. Nos igen, ezek azok a napok, amikor egyik pillanatról a másikra a tavaszból hirtelen nyár lesz. De azért van benne néhány jó dolog is, például bátran magadra kaphatsz egy ingruhát is.

Ezt a darabot viseld cut out bokacsizmával vagy slip-onnal, de ha szexisebb akarsz lenni, akkor egy magassarkúval. Remekül lehet játszani a különböző kiegészítőkkel is: rakj a derekadra egy szép övet, vagy köss rá egy szalagot vagy színes sálat. Oh, és ha egy fesztiválra készülsz, viselj hozzá nagy vagy épp hosszú nyakláncokat – vagy a kettőt együtt. Ez kicsit hippis hatást kelt, de pont ez a jó benne!

/ /

We all know these days, in the morning it is still too cold to even get up, but a few hours later it’s hot as hell. Yeah, this is what happens when spring turns to summer. But even thought, there are a few good things in this, for example you can wear shirt dresses.

You can combine this itemwith cut out ankle boots or slip-on, and to be sexier wear it with high heels. You can play with the accessories too: put a nice bell on your waist, or tie a ribbon or a colorfull scarf. Oh, and if you go to a festival, just wear a big or long – or both  - necklaces. These make the outfit a little bit hippie, but that’s the point. 

The hippie look: 

Ha pedig egy kicsit fáznál, csak kapj magadra egy pulcsit vagy kardigánt!

/ /

If you feel chilly, just put on a sweater or a cardigan!

Kissya // Csóközön! 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10