Open Menu
Weekly Crush: Say it with your T-shirt

2014-05-21

Weekly Crush: Say it with your T-shirt

Valami zavar? Vagy csak szívesen megosztanál egy gondolatot a világgal? Mondd el a felsőddel! Csupán egy jó szlogent kell kitalálni hozzá és voilá! Vagy ha nincs elég energiád/időd, akkor térj be az egyik fast fashion márka üzletébe, biztos találsz valami jót.

Én személy szerint azonban jobban kedvelem az egyedibb dolgokat, így ha tehetem, inkább szakítok időt és fáradtságot arra, hogy egy sajátosabb szöveggel álljak elő, majd azt nyomtattassam a pólóra. Ilyenkor általában a rám jellemző dolgokból merítek ihletet: egy emlék, egy vicces mondat, szó, vagy akár egy fotó, de igazából lehet bármi. Ilyen indíttatásból csináltam már egy pólót a nővérem szülinapjára is, és imádta!

Ha valaki valami hasonlót szeretne alkotni, csak gondolja végig, mik a számára kedves dolgok, és válasszon egyet, amit még szívesen is viselne. Addig is, inspirációnak itt van néhány remek street style megoldás, csekkoljátok:

/ /

Something bodering you? Or you just want to share a good thougt with the world? Say it with your T-shirt! First you have to figure a great slogan out and voilá! Or if you don’t have enough time/energy for this, just go to a fast fashion shop, and you will find a good one.

But personally, I prefer the unique things, so I would rather take time for find a good sentence, and put it on the T-shirt, than go to the store. In this case I am inspiring from my memories, or funny sentenceses, words, photos, ergo basicly everything that it is me. Once I made a nice T-shirt for my big sis’s birthday, and she loved it!

So, if you want to do someting similar, just think: what you like, pick one thing that actually would wear it too. But ’till this time, there are some inspirational street style photos, check it out: 

Csóközön!

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10