Open Menu
Weekly Crush: Rojtosra használva

2015-03-18

Weekly Crush: Rojtosra használva

A divathetek felhozatalát elnézve – mind street style, mind pedig a kifutós vonalon – nincs kétségem afelől, hogy a következő szezonban a ruhák tele lesznek rojtokkal. Teljesen mindegy, hogy bőrkabátról, ceruzaszoknyáról, a kis feketéről, cipőről vagy laptáskáról van szó, valahogy, valamilyen formában néhány rojt biztos ott fog fityegni rajta!

 

Személy szerint kicsit ambivalens vagyok a western stílust idéző trenddel, ugyanis az olyan kisebb kiegészítőkön, mint egy arany karkötő, clutch vagy nyaklánc kifejezetten jól mutat, a túlzásba vitt használat viszont már csöppet sem szimpatikus... Maradva a jó/pozitív gondolatoknál, összegyűjtöttem néhány street style képet, amik tökéletes példák lehetnek arra, hogyan viseljünk stílusosan a rojtos darabokat!

 

Kiegészítők

 

Rojtos táskákkal, karkötőkkel, cipőkkel és nyakláncokkal csavart vihetünk az öltözködésünkbe - így legalább a farmer-fehér póló páros vagy a full fekete outfit sem lesz olyan unalmas és megszokott. 

 

Szoknyák

 

Ez már keményebb dió - legalábbis kombinálási és viseli szempontból biztosan. Tulajdonképpen két dolog közül választhatunk: A, maraddunk a letisztult vonalnál és semleges felsőkkel hordjuk. B, fashionistákat követve még véletlenül se aprózzuk el a dolgot! Ergo előkeressük a legélénkebb, legfeltűnőbb pulóvereinket!

 

Kimonók

 

A ruhák esetében ez az a darab, ahol szinte fel sem tűnik a rojt. Sőt, kifejezetten jót tesz neki! Elegánsabbá, bájosabbá és különlegesebbé teszi - ebben az esetben azonban sok múlik azon, hogy milyen a kimonó mintája! 

 

Kabátok/ Dzsekik

 

A fekete bőrdzsekik még a szolid kategóriába tartoznak, de a harsányabb, feltűnőbb árnyalatú darabokat csak azoknak ajánlom, akik szeretik is, és tudják is viselni az adott színt!

 

Nektek mennyire tetszik ez a trend? 

Csóközön! kiss

A. 

 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10