Open Menu
Weekly Crush: How to wear plaid during winter

2015-11-29

Weekly Crush: How to wear plaid during winter

A skót kocka pont annyira számít újdonságnak télen, mint a virágminta tavasszal. Természetesen ezmég nem jelenti, hogy bármelyik viseléséről le kéne mondanunk, csupán meg kell találni a módját, hogy az öltözködésünkbe beleépítve ne tűnjenek elcsépeltnek, unalmasnak. Kapásból mutatunk három variációt rá!

//

Plaid in winter is just as new idea as flowery in sping. It doesn't mean that we have to give up on wearing these. However, we should find a way to have them in our outfit without triteness and boringness. Here are 3 varieties to do that: 


 

Lady in plaid

 

A skótok (és favágók) kedvenc mintája elsőre picit fiúsnak hat, de néhány trükkel könnyen ellensúlyozható a maszkulin jelleg: fehér gallérral, szűk, mini ceruzaszoknyával vagy hangsúlyos derékrésszel senkinek nem lesz kétsége afelől, melyik tábort erősítjük. 

//

The favourite pattern of Scotsmen and woodsmen looks a bit boyish at first sight. We only need a few easy tricks to compensate the masculine aspect: a white collar, a tigh pencil skirt or a "chic waist" to look more girlish. 

 

 

Grunge style

 

A skót kocka minta és a grunge évtizedek óta kéz a kézben járnak. #thisistruelove A '80-as, '90-es évek kedvelt öltözködési stílusa remekül ötvözi a szakadt, rock'n'roll életérzést a belevaló, vagány, enyhe glamourral fűszerezett vonallal - kipróbálni csak azoknak érdemes, akik mesterien képesek több stílust "összemosni" úgy, hogy az még véletlenül se tűnjön erőlködésnek. 

//

Plaid and grunge are perfect together since decades. #thisistruelove The beloved style of the 80's and the 90's match the rock'n'roll lifestyle with the cool but also a bit glamorous one. Try this, if you are able to mix more style together without the feeling of overwroughtness.

 

 

Colourful plaid

 

Néha érdemes erlugaszkodni a szokványos, már-már unalmasnak ható piros-fekete-fehér kombótól és egy színekben teljesen más variációt kipróbálni. Például a fekete-kék vagy mustársárga-szürke páros máris izgalmasabban cseng - de van egy olyan érzésem, hogy a megrögzött minimalistáknak a világos barna-szürke-törtfehér hármasa lesz az igazi befutó. 

//

Sometimes we just need to forget the almost boring red-black-white combination and try something new. Such as the black-blue or the mustard-gray ones. Or if you are a rooted minimalist choose the light brown-grey-off white combo. 

 

Csóközön kiss

@annanremzso

English: Flóra Brestyánszki

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10