Open Menu
Weekly Crush: Pazar karkötők. Vagy gyűrűk?

2014-07-30

Weekly Crush: Pazar karkötők. Vagy gyűrűk?

Úgy vagyok az ékszerekkel, mint a sörrel: sosem elég belőle. A sörös részre nem vagyok túl büszke, de a „kiegészítős gyűjteményemre” igen. Nincs olyan, amiből ne lenne legalább egy darab. A kis gyűrűktől egészen az önvédelmi fegyvernek beillő darabokig minden ott sorakozik a polcon. A legújabb szerelemem egy olyan karkötő, ami gyűrű is egyben. Vagy egy gyűrű, ami karkötő is? Fene se tudja követni ezeket a trendeket.

 

Már korábban is szemeztem ezzel a különleges kiegészítővel, de sokáig csak mainstream boltok polcain láttam. Mivel hírhedten utálom ha valaki pont ugyanolyan darabbal jár kel, mint én, inkább kivártam a megfelelő alkalmat. Mint az esetek többségében, most sem kellett csalódnom, a hétvégén sikerült a legeldugottabb és legváratlanabb helyen rábukkannom Mr. Tökéletesre. A névnapom pedig csak egy jó ürügy volt a vásárlásra.

A bohó stílus kedvelői jobbat nem is találhatnak egy ilyen gyűrűs karkötőnél. Meg van benne az a különcség, ami pazarul feldobja az unalmasnak ható outfiteket. Ha ez még mindig nem elég, a kiegészítők egymásra halmozása is megengedett. Pakoljátok tele magatokat ezüst karperecekkel, kövekkel kirakott vintage gyűrűkkel és nagyjából mindennel, ami csak belefér – így még ütősebb lesz a szett. Ha hirtelen nem is tudjátok hogyan kezdjetek neki, inspiráló képekért görgessetek lejjebb.

 

Csóközön!

A. 

Instagram //Tumblr

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10