Open Menu
Weekly Crush: Nyaklánc, nyaklánc hátán

2015-01-14

Weekly Crush: Nyaklánc, nyaklánc hátán

Legyen kicsi vagy nagy, rövid vagy hosszú, kövekkel kirakott vagy levél formájú, teljesen mindegy! Pakoljunk egymásra annyit, amennyit csak lehet és amennyi csak jól esik. Majd élvezzük az összhatást!

 

Nem állítom 100%-os határozottsággal, hogy egy új trendről van szó, hiszen a fashionisták már jóval korábban kíséreleteztek a nyakláncok egymásra pakolásával. A dolog viszont csak mostanra érett be, ugyanis az utóbbi időszakban úgy ellepték az internetetes portálokat és a boltokat az ilyen típusú kiegészítők, mint a hangyák a földre hullott morzsát.

 

Mielőtt nyakunkba vennénk a várost, és hirtelen felindulásból beszereznénk egy hasonló darabot, gondoljuk végig a dolgot. Nincs szükség egy vadiúj holmira, az ékszeres doboz(ok) mélyén lapuló, többnyire elfeledett szépségek összepárosításával is ugyanolyan hatást érhetünk el, mint egy mainstream bolt polcáról leakasztott példánnyal. A szabály – ha van ilyen – egyszerű: keressünk néhány színben vagy stílusban összeillő, ám különböző hosszúságú láncot és akasszuk a nyakunkba. Ha harmónia nélkül képtelenek vagyunk elviselni a dolgot, akkor halásszuk össze az ugyanolyan medállal ellátott darabokat. Három szív alakú nyaklánc egymásba akasztva például romantikus stílust kölcsönözhet a megjelenésünknek. Ugyanilyen alalpon működnek a kristálykövekkel díszített láncok is, amik csipkés felsőkkel vagy laza, bohém jellegű ruhákkal sikkesen mutatnak. 

 

Érdekes lehet több varációt is kialakítani, megnézni pár second hand üzlet kínálatát, hátha akad egy-egy olyan darab, ami tökéletesen beleillik a "kollekcióba". A hatalmas, collar necklace típusú kiegészítőket is belevonthatjuk a játékba, ugyanis egy vékonyabb, apró figurával ellátott lánccal viselve, izgalmas összhatást kelt. Használjuk a fantáziánkat, azért van! wink

 

 

More, more and more: 

 

 

Csóközön! kiss

A. 

Instagram // Tumblr

 

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10