Open Menu
Weekly Crush: Most fent vagy lent?

2014-12-10

Weekly Crush: Most fent vagy lent?

A vizsgaidőszak előtti nagy hajrában minden olyan perc kincset ér, amikor nem azzal töltöm az időm, hogy:  

 

1. Last-minute beadandókon keresztül próbálom meggyőzni a tanárokat, hogy ugyan kegyelmezzenek már meg nekem és csúsztassanak át a következő félévre, hogy aztán újabb három-négy hónapot töltsünk együtt, vidáman, kacarászva.

 

2. Könyvek fölé görnyedve próbálok meg mindent beletuszkolni az agyamba, hogy aztán azzal a mozdulattal, hogy beadom a papírt még a tantárgy nevére se emlékezzek...

 

Mindez nem fest túl jó képet rólam, de amikor az ember munka és az egyetem között próbálja megtalálni a helyes egyensúlyt, áldozatokat is hoznia kell - jelen esetben néhány órát az amúgy is kevés alvásidőmből. Van, aki a zenével, van, aki a futással és van aki televízió bámulásával vonja ki magát a forgalomból, én azzal, hogy képgyűjtő oldalakon szörfözök és inspiráció után kutatok.

 

Egy ideje már szemezek egy régi-új hajviselettel, a félig felkötött konttyal. Angolul csak „half bun”, vagy „half up bun”-ként emlegetik az új őrületet. Elkészítése nem nagy ördöngösség: csak kiválasztunk néhány tincset és a fejünk tetején kontyba kötjük, vagy lazán átbújtatjuk a hajgumin. Tény, hogy első látásra kicsit olyan, mintha a nagy sietségben elfelejtettük volna átfésülni a sörényünket ablaktisztítás után, de minél tovább személi az ember, annál vonzóbbnak találja – talán a kócos tincsek, a lazaság vagy a nem törődömség miatt. Igazából nem is fontos, a lényeg, hogy praktikus és pár perc – lehet tíz – rendezgetés után még szexinek is tűnhet. Természetesen meg kell találni a megfelelő alkalmat és outfitet hozzá, hiszen elegáns ruhával és brutál magassarkúval a lábunkon a végén még azt hiszik, hogy délelőtt 10-kor sétálunk haza a szombat esti buliból, hétfőn... Laza, bohém ruhadarabokkal és kiegészítőkkel azonban remekül harmonizál, de egy oversize pólóval + skinny nadrággal sem rossz kombináció!   

 

 

More, more and more: 

 

 

Csóközön! kiss

A. 

Instagram // Tumblr

 

Kapcsolódó cikkek

Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
2016-04-21
Hair Inspo: The Leia Hair
Hair Inspo: The Leia Hair
2016-01-27
Hair inspo for New Year's Eve
Hair inspo for New Year's Eve
2015-12-27