Open Menu
Weekly Crush: Kiss me, baby

2015-02-10

Weekly Crush: Kiss me, baby

Mindig is rajongtam a kicsit feltűnőbb ruhadarabokért, mintákért vagy kiegészítőkért, így talán nem meglepő, hogy a legutóbbi beszerzőutam során egy csók mintával borított felsőn akadt meg a szemem. Sokan ódzkodnak a hasonló, szemet vonzó daraboktól, pedig ezek teszik igazán izgalmassá az öltözködésünket.

 

Szerencsére számos blogger és önjelölt street style királynő is megmutatta már hogyan kell viselni az ilyen típusú ruhadarabokat, amit nagyjából így lehetne összefoglalni: helyezzük a mintás holmira a hangsúlyt és kombináljuk letisztult, semleges árnyalatú és fazonú felsőkkel, szoknyákkal vagy kiegészítőkkel. Ezen a felálláson akkor változtassunk, ha pont a táskán díszelegnek csóknyomok – ilyenkor bátran elővehetjük a merészebb ruhákat is, de a mértékletességről sosem szabad elfeledkezni! Ez az alapja a stílusos és kifinomult megjelenésnek!

 

Ha pedig ürügyet kerestek egy csók mintás holmi viselésére, gyorsan hagyjátok abba! Munkahelyre/ egyetemre nem feltétlenül, de bárhova máshova jó választás lehet - a közelgő Valentin-napra végképp! smiley  

 

 

More, more and more

 

 

Csóközön! kiss
 
A. 

 

 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10