Open Menu
Weekly Crush: It's rock and roll, baby

2015-01-07

Weekly Crush: It's rock and roll, baby

Senki nem fog hátasd dobni, ha azt mondom, a rock and roll több, egy puszta stílusnál. Életérzés és forma, amit vagy átérez valaki, vagy nem.

Mivel a zenei műfaj is egy keveredésből született, nem meglepő, hogy a hozzá kapcsolódó öltözködési stílusnak sincsenek szígorúan behatárolt keretei. Természetesen van néhány alapdarab, ami minden rock and roll mániás szekrényében megpihen: kedvenc banda emblémájával ellátott pólók, bőrszoknyák, illetve nadrágok, szakadt farmerek, sötét szőrmék és szegecses kiegészítők. 

Amit igazán szeretek ebben a stílusban az az, hogy bármit, bármivel kombinálhatunk, még a halvány rózsaszín szőrmekabátot a legvadabb bőrszerkóval is, a lényeg úgyis az  

összhatás!

 

A tökéletes outfit összerakása igazság szerint nem is olyan könnyű feladat, mint az elsőre tűnik. A rock and roll feeling eléréséhez a 'végterméknek' egyszerre kell nemtörődömnek, kissé szakadtnak, vagánynak, sikkesnek és stílusosnak lennie. 

Kifejezetten tetszenek azok az outfitek, ahol a kislányos elemeket bátran kombinálják vagány darabokkal, mint például: (1.) a tüllszoknyát feliratos, rockos felsővel, (2.) a sötét nadrágot bakancsal és pink szőrmével vagy (3.) a szakadt farmerokat kimonóval és bőrdzsekivel . A kiegészítőkkel való játék pedig nem ajánlott, hanem kötelező! Jöhet bármi: kalapok, fémes karkötők, hatalmas nyakláncok, bohém gyűrűk vagy fejpántok. Ha valaki kedvet kapott a kísérletezéshez, inspirációként íme, a saját, 'rock and roll életérzésem', képekben: 

More, more and more: 

Csóközön! kiss

A. 

Instagram // Tumblr

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10