Open Menu
Weekly Crush: A haj fonva jó!

2015-03-04

Weekly Crush: A haj fonva jó!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én minden reggel nagyjából 10 percet azzal töltök, hogy valami emberi frizurát varázsoljak abból a szénakazalból, ami előző este még a hajam volt. Ha sietek, csak benyomom a vasalót és megpróbálok valami elviselhető formátumot készíteni a rakoncátlan tincsekből, de vannak olyan napok, esetleg alkalmak, amikor nem elégszem meg ennyivel. Valami másra, különlegesebbre, cifrábbra vágyom. Ilyenkor általában a következő alternatívát választom: befonom. 

 

 

Csak tincsenként!

A hétköznapokra az egyik kedvenc megoldásom, amikor két oldalt összehalászom a szemembe lógó tincseket, befonom őket, majd hátul, középtájt egy hajgumi segítségével összefogom. A hajgumi remekül helyettesíthető egy mini szalaggal is, ami masnira kötve bájossá és romantikussá teszi a frizurát. A haladóknak melegen ajánlom a különböző fonott kontyokat, amik igazából bármilyen ruhához/viselethez eszméletlenül jól néznek ki.

 

 

Halszálka fonás, az örök favorit

Ezt a frizurát szerintem senkinek nem kell külön bemutatni, egyszerűen gyönyörű, úgy ahogy van. A fortély elsajátítása elvileg nem nagy ördöngösség: a hajunkat két részre osztjuk, majd az egyik feléből kiválasztunk egy tincset és hozzáfogjuk a másikhoz. Ezt a mozdulatsort egészen pontosan addig kell folytatni, amíg el nem fogy a sörényünk. A végén óvatosan szét kell húzogatni a copfot – a pontosabb útmutatás érdekében, itt találtok egy szuper videót.

 

 

Két copf, felnőtteknek

Ki mondta, hogy a két copfba fonott haj csak az 5 év alatti kislányoknak áll jól? Persze, az ő arcukhoz sokkal jobban passzol ez a hajviselet, de ez még nem jelenti azt, hogy mi ne készíthetnénk magunknak hasonló frizurát! Érdemes lazára venni a dolgot és nagyjából a tarkó környékén belekezdeni a fonásnak – így nem törődöm/bohém hatást kelt. 

 

 

Inspomix: 

 

 

Csóközön! kiss
 
A. 

 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
2016-04-21
Hair Inspo: The Leia Hair
Hair Inspo: The Leia Hair
2016-01-27
Hair inspo for New Year's Eve
Hair inspo for New Year's Eve
2015-12-27