Open Menu
Weekly Crush: Faágból ruhatároló?

2015-04-17

Weekly Crush: Faágból ruhatároló?

Egy bejegyzés erejéig szakítok a hagyományokkal és kivételesen nem egy-egy ruhadarabot vagy stílust helyezek a középpontba, hanem egy design megoldást.

 

Nem titok, pont ugyanannyira rajongok a lakberendezésért és designért, mint a divatért. Elképzelhetetlen mennyiségű időt tudok eltölteni azzal a Pinteresten, hogy újabb ötletes, kreatív és praktikus megoldásokat keresek a jó messzi jövőben birtokomban lévő lakásomhoz/hétvégi házamhoz/nyaralómhoz. Mivel imádom a természetes anyagból készült, kicsit vintage hatást keltő dolgokat, egyértelmű volt, hogy az egyetlen faág felhasználásából kreált ruhaakasztókért is oda meg vissza leszek.

 

Minimalista

Az ilyen típusú ruhatárolók esete picit más, mint a többi bútoré. Itt ugyanis nem feltétlenül az adott környezet, illetve hely a döntő szempont, hanem az öltözködési stílus. A minimalista, letisztult vonalhoz szabályos, azaz többé-kevésbé egyenes faágak passzolnak – így maradhatunk hűek a rendezett, minden flanctól mentes ízlésünkhöz.

 

 

Kaotikus+Bohém

A minimalistákkal ellentétben akadnak olyanok is, akik imádnak a különböző, már-már extrémnek és bohókásnak számító stílusokkal kisérletezni – na ők azok, akik a görbe, kacskaringós faágakban is meglátják a kínálkozó lehetőséget és olyan mesterien alakítják át ruhatárolóvá, hogy a megrögzött minimalisták kénytelenek lesznek kalapot emelni előttük.

 

 

Egyéb kategória

Oké, oké. Nem feltétlenül kell ruhákkal teleakasztani a Margit-szigeten vadászott, majd frissen és gyorsan átalakított faágat. Tökéletes alternatíva lehet képek, apró holmik és egyéb csecsebecsék tárolására.

 

 

Csóközön! kiss

A. 

 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Karácsonyi varázslat az otthonodban
Karácsonyi varázslat az otthonodban
2016-12-18
Chich no-carve pumpkins
Chich no-carve pumpkins
2016-10-30
Best of Budapest: Ice cream II.
Best of Budapest: Ice cream II.
2016-09-23