Open Menu
Weekly Crush: Csak rétegesen!

2014-12-17

Weekly Crush: Csak rétegesen!

Télen borzasztóan nehéz feladat úgy felöltözni, hogy az összhatás egyszerre legyen csinos, stílusos és praktikus. Azaz a mínusz fokokban sem fagynak lilára a lábujjaink, de nem is nézünk ki úgy, mint egy életre kelt hóember... Bármilyen furán hangzik is, de ha képesek vagyunk megtalálni a helyes egyensúlyt, rétegesen öltözködve is lehetünk stílusosak!

 

Sokan azt hiszik, hogy helyesen egymásra pakolni a különböző rétegeket gyerekjáték, pedig nem. Rendszerint látok olyan egyedeket, akik képtelenek teljesíteni ezt a feladatot - vagy túl, vagy alul öltöznek, egyszerűen nem tudják megtalálni az arany középutat... Természetesen én is sokszor tanácstalanul állok a szekrényem előtt, és sorra dobálom ki a ruháimat az ágyra. Általában akkor változtatom tornádó sújtotta területté a szobámat, amikor mindenáron szoknyát szeretnék felvenni, de valahogy sehogy sem találok hangulatomhoz passzoló felsőt/ kombinációt. Pedig ezerféle megoldás létezik! Nálam többnyire a lezser pulóver A-vonalú szoknyával a nyerő, de a csipke kötöttel vagy a bőr farmerral is jó párosítás. Ha nem akarjuk lefagyasztani egyetlen végtagunkat sem, a meleg harisnyáról semmiképp se feledkezzünk meg!

 

 

A nadrágok esetében sem mindig olyan egyszerű a helyzet, de a farmer farmerral vagy a poncsós kombinációk klasszul néznek ki! Halmozzátok a rétegeket, kísérletezzetek bátran a különböző anyagokkal és fazonokkal, a végén még olyan összeállítást kreáltok, amit le se akartok majd venni!

 

 

Csóközön! kiss

A. 

Instagram // Tumblr

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10