Open Menu
Weekly Crush: Átlátszik? Sebaj!

2014-07-23

Weekly Crush: Átlátszik? Sebaj!

A sejtelmesen áttetsző ruhákat mindig irtó szexinek találtam. Valahogy az a tény, hogy mutat is, meg nem is, szerintem már önmagában felkelti az emberek érdeklődését. Csak éppen az nem mindegy, ki hogy hogyan tálalja. Ha valakivel elrugaszkodik a ló, és túl sok mindent pakol a kirakatba, akkor az nem fog többnek számítani feltűnési viszketegségnél. Fontos, hogy megtaláljuk a helyes egyensúlyt – ergo az átlátszó ruhadarabokat egyszerű, letisztult holmikkal érdemes kombinálni!

 

 

Ha egy ilyen típusú blúzról van szó, akkor semmiképp se egy szakadt, agyonhasznált melltartót kapjuk magunkra. Válasszunk egy csipkés darabot, ami megfelelően takarja amit kell, ráadásul a felső alól kikandikálva is szexin néz ki.

Akkor sem kell aggódni, ha egy áttetsző szoknyán vagy ruhán akadt meg a szemünk, a megfelelő fehérneműkkel és kiegészítőkkel dögösen mutathatunk bennük anélkül, hogy közönségesnek titulálnának. Több boltban is találunk olyan bodykat, hosszított trikókat vagy szexi kombinékat, amik pazarul néznek ki átlátszó ruhadarabokhoz. Csak tartsuk magunkat az alapszabályhoz: maradj mértékletes!

Még több street style: 

 Csóközön! 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10