Open Menu
Weekly Crush: Are granny panties sexy?

2015-08-29

Weekly Crush: Are granny panties sexy?

Az emberek javarészében az az elképzelés él, hogy csak akkor lehetsz szexi, ha MINDENT megmutatsz magadból. Ez borzalmasan nagy tévedés. Maradhatsz vonzó akkor is, ha történetesen nagyibugyit viselsz – igen, tudom mennyire nevetségesen hangzik az utóbbi kijelentés, de ne tévesszen meg a gúnynév, egy egész izgalmas darabról van szó!

 

//

 

The majority of people think the only way you can feel really sexy is when you show EVERYTHING. It is a big misunderstanding. You could be attractive if you are wearing granny panties – yes, I know this statement sounds really ridiculous, but don't jugde this piece after his nickname!

 

Az első és legfontosabb szabály ezzel a fehérneművel kapcsolatban az, hogy kitöröljünk minden olyan emlékképet az agyunkból, ami az ejtőernyőnek is beillő bugyikra emlékeztetnek. Ezek az alsók egyáltalán nem hasonlítanak rájuk, sőt, teljes nyugalommal kijelenthetem, hogy a nyomukba se érnek #hálistennek. Az "új hullámos nagyibugyik" tele vannak sejtelmes csipkével, áttetsző hálóval és masnikkal – azaz csupa olyan elemmel, ami megfelelő arányban ötvözi az ártatlanságot és a bujaságot. E kettő kombinációjával pedig aligha lehet melléfogni!

 

//

 

The first and most important rule is you have to delete every memory in your brain that reminds you the "parachute drawers". These kind of panties don't look alike and I can say with full of confidence they never be the same #thankgod. The "new generation granny panties" are full of mysterious lace, transparent net and bow – and these are the perfect items to mix the innocence with wantonness. Let's face it, the combination of these two thing, you will never make a mistake!  

 

De most őszintén, a nagyid viselne ilyen darabokat? // Honestly, would your grandma wear panties like that?   

Csóközön // Kisses kiss

@annaremzso

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10