Open Menu
Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás

2016-04-21

Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás

Fashion&Sweets: Egy igazi nő már a tekintetével képes varázsolni, a szem a lélek tükre. Előfordul, hogy a család és a munka mellett esetleg nem jut elég idő magunkra, pedig szeretnénk mindig a legjobb formánkat hozni, ápoltan megjelenni, ami jelentős mértékben a közérzetünkhöz is hozzájárul. Kiváló megoldás lehet a 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás. Vamberszki Krisztinával, a Hello, Beauty Makeup School Lash Stylistjával beszélgetünk. Kiknek ajánlod a szolgáltatást?

Vamberszki Krisztina: Csodálatos változásokat tudunk előidézni egy arcon a megfelelően kiválasztott és felépített szettel. Vannak olyan hölgyek, akiknek nem elég sűrű a szempillájuk, esetleg szeretnének ívesebbet, formásabbat, mégis fontos számukra, hogy az természetesnek tűnjön. Van olyan vendég, akinek egyszerűen nincs ideje a sminkkel fáradozni, ráadásul esetleg nem is érzi kényelmesnek. Mások az elmosódó szempillafestéket unták meg. Van, akinek a munkájából adódóan szükséges a megjelenését folyamatosan emelt szinten tartani. A leggyakoribb kívánság a hosszú és dús szempilla a lehető legbiztonságosabban.

Fashion&Sweets: Talán azzal minden hölgy egyet tud érteni, hogy vannak olyan napok, amikor a legkevésbé érezzük magunkat toppon és jól jönne egy kényelmes megoldás.

Vamberszki Krisztina: Nincs olyan hölgy, aki ne lenne gyönyörű a maga módján, csupán ezt a szépséget felszínre érdemes hozni vagy megerősíteni azt. Engem végtelenül boldoggá tesz, hogy a vendégek széles mosollyal távoznak. Élményt szeretnék nyújtani, ami meghatározza a hölgy mindennapjait, és tulajdonképpen minden nap látja a kezem munkáját a pilláin.

Fashion&Sweets: Mik a legfontosabb tudnivalók a 3D VOLUME szempillák kapcsán?

Vamberszki Krisztina: Ahogy a szempillánk is hullik, úgy a 3D VOLUME szempilla is ki fog, hiszen minden szempilla egyenként, saját szempillára van illesztve egy speciális illesztési eljárással. Pontosan emiatt, hosszú távon, töltés nélkül nem lehet tartós a szempillasor. 2-4 hetente érdemes tölteni ahhoz, hogy több hónapig, akár évekig kényelmes viseletet jelentsen. Ha gyorsan hullik a hajad, akkor valószínűleg a szempillád is, ezért többször szükséges töltetned. A ragasztó, amellyel a 3D VOLUME szempillát elhelyezzük, antiallergén, hiszen első a vendég egészsége. A felhelyezést megelőzően kérjük, hogy pár napig a vendég ne fesse a pillát, tiszta pillákkal érkezzen és a felrakás során a kontaktlencséjét is vegye ki. A felrakást követően 48 óráig nem érheti víz a pillákat a ragasztó miatt.

Fashion&Sweets: Ez felveti azt a kérdést, hogy vajon fájdalmas-e az eljárás.

Vamberszki Krisztina: Nem, a felhelyezés fájdalom-mentesen, higiénikus körülmények között történik: felfekszel egy kozmetikai ágyra és megkérlek, hogy csukd be a szemed. Zárt szemeken történik a felhelyezés. Az eredmény egy kényelmesen viselhető pillasor, általa pedig egy ragyogó, gyönyörű szempár.

Fashion&Sweets: Ezeknek a pilláknak mekkora a súlya, vagy mennyire fogják befolyásolni az arc mimikáját, a mindennapi mozdulatokat?

Vamberszki Krisztina: Amennyiben jó szakembert választottunk, aki ragaszkodik a minőségi alapanyagokhoz, úgy a végeredmény szinte észrevétlen, mert a pillák szuperkönnyűek és flexibilisek, a ragasztó pedig nem okoz semmilyen kárt, nem szivárog.

Fashion&Sweets: Mi alapján javaslod, hogy ki milyen pillákat kapjon?

Vamberszki Krisztina: Az arcunk adottságai, szemformánk, szemállásunk, a pilláink meglévő sűrűsége meghatározza a lehetőségeket a felhelyezésre váró pillákat illetően. Van, aki hosszú, íves pillákat szeretne, más a meglévőnél jóval sűrűbbet, de a lényeg, hogy mindenki számára találunk megoldást! A megoldások eltérő időintervallumot igényelhetnek természetesen.

Fashion&Sweets: Talán a legnagyobb nehézséget az okozza, hogy vajon biztosan jó szakember kezébe kerültünk-e. Honnan tudjuk, hogy jó szakembert választottunk, mire ügyeljünk a kiválasztás során? A szemünk világa kincs.

Vamberszki Krisztina: Pontosan így van. Amit első körben szeretnék kiemelni, hogy óvakodjunk attól, aki titkos megoldásokról, kulisszákról mesél, hiszen a jó szakember tapasztalt, rutinos és széles gyakorlati háttérrel rendelkezik és ebből adódóan perfekcionista, és persze, idővel, saját stílussal is rendelkezik. Első és legfontosabb a vendég egészsége, hogy ne ragadjanak össze a szempillái, ne alakuljanak ki csomók és ne lépjen fel pl. viszketés. Javaslom, hogy érdemes előzetesen érdeklődni referenciákról, arról, hogy milyen minőségű alapanyagokkal dolgozik. A minőség alatt azt értem, hogy összeragadnak-e a pillák, természetesnek hatnak-e, az alapanyagok mennyire biztonságosak. A különféle szettek teljesen másként hatnak eltérő szempárokon, a minőségi és stílusbeli különbségeket tudni kell észrevenni és választ adni arra, hogy mi a teendő érzékenység, esetleges allergia esetén is, illetve a későbbiekben hogyan kell ápolni a szempillákat. A szakembernek részletesen el kell tudnia mondani, mi történik a felhelyezés során, mi a komplett tematika, metódus, illetve milyen az ideális vastagság, szín, súly és mitől nem lesz a pillának mű hatása, ami biztosan nem lehet cél, kizárólag a természetes és gyönyörű tekintet.

Fashion&Sweets: Mit tanácsolsz azok számára, akik szeretnék megtanulni ezt a szakmát?

Vamberszki Krisztina: Az első szerintem a szakma iránti maximális alázat és a vendég tisztelete. A technikai tudás elsajátítása, mint minden szakmában a legalsó lépcsőtől indul, tehát nem elég az oklevél, biztonsággal alkalmazható rutinra kell szert tenni, ami kizárólag gyakorlás útján érhető el. Hosszítással, dúsítással kezdjük, duplázással folytatjuk, majd a VOLUME technika a csúcs. A továbbképzésekre azért van szükség, mert a munkánk során olyan kérdések merülhetnek fel, amelyek tisztázásra szorulnak. Ne alkudjunk meg a minőséget illetően, képezzük magunkat és fejlődjünk!

Fashion&Sweets: Köszönjük szépen a beszélgetést.
Vamberszki Krisztina: Én köszönöm a lehetőséget.

Hello, Beauty Makeup School, 3D VOLUME Lash styling, szolgáltatás és oktatás

 

Kapcsolódó cikkek

Hair Inspo: The Leia Hair
Hair Inspo: The Leia Hair
2016-01-27
Hair inspo for New Year's Eve
Hair inspo for New Year's Eve
2015-12-27
How to hide your hair when it's not pretty at all
How to hide your hair when it's not pretty at all
2015-10-23