Open Menu
Variációk lófarokra

2015-05-22

Variációk lófarokra

Egyezzünk meg abban, hogy a lófarok az egyik legkényelmesebb/praktikusabb frizura azok számára, akiknek a haja kicsit tovább ér a válluknál – de ez még nem jelenti azt, hogy meg kéne rekedni az unalmas "csak felkötöm a fejem tetejére" megoldásoknál. Íme 4, százszor izgalmasabb variáció rá: 

 

 

1. Csak tincsenként!

 

Aki inkább a biztosra megy és nem szívesen játszadozik a különböző fazonokkal/variációkkal, annak a következőt ajánlom: vegyen ki egy tincset a copfból, fogja körbe vele a tetejét és rögzítse hullámcsattal – az egyszerű, de nagyszerű klasszikus esete.

 

 

 

2. Ne sajnáld!

 

De tényleg ne! Ha elakartok rugaszkodni az unalmas, fejtetőre kötött lófarkaktól, akkor ragadjátok meg a tincseket és kössétek csomóra, csavarjátok fel vagy egyfajta hurokként bujtassátok át a hajgumi fölött. Ezerszer hatásosabb, mint a hétköznapibb változatok.

 

 

 

3. Jó, ha bohó

 

Ismeritek azt az aranyszabályt, hogy egy fonattal bármilyen frizurát– tényleg bármilyet – izgalmasabbá lehet tenni? Ha nem, akkor itt az ideje belevágni a kísérletezésbe és a pokolian egyszerű lófarkakat megbolondítani kisebb-nagyobb fonatokkal. Végeredmény: bohóság a köbön.

 

 

 

4. Buborékok, buborékok

 

A divathetek alatt több bemutatón is visszaköszönt a buborékos lófarok. A csöppet sem hétköznapi hajviselet elkészítéséhez hál' istennek egy marék hajgumin kívül semmi másra nincs szükség – igaz, ebben az esetben a megfelelő hosszúságú haj sem hátrány. 

 

 

Csóközön! kiss

A. 

 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
2016-04-21
Hair Inspo: The Leia Hair
Hair Inspo: The Leia Hair
2016-01-27
Hair inspo for New Year's Eve
Hair inspo for New Year's Eve
2015-12-27