Open Menu
Unod a farmered? 3 diy módszer, hogy izgalmasabbá tedd

2015-05-11

Unod a farmered? 3 diy módszer, hogy izgalmasabbá tedd

A farmerokban pont az a jó, hogy egyszerűek és mindenhez tökéletesen passzolnak - igaz, ez egy idő után egyhangúvá és unalmassá válik, így néha nem árt kicsit megbolondítani a dolgokat. Íme 3 DIY trükk, régi nadrágok felturbózására.  

 

Gyöngyök mindenütt

Szolid és nőies módja annak, hogy az unalmas farmerből egyedibb/izgalmasabb példányt faragj. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, az elkészítéséhez nincs szükség másra, mint egy maroknyi tetszőleges méretű, illetve árnyalatú gyöngyre, nadrág színéhez passzoló cérnára és egy nagy adag türelemre.

 

 

Csipke, csipke, csipke

Lehet, hogy túl elfogult vagyok, de szerintem csak egy olyan anyag létezik, ami bármilyen ruhán jól néz ki: a csipke. Farmerhoz adva romantikus bájt kölcsönöz a megjelenésednek, az outfit összeállításakor azonban figyelj oda, hogy a felsőn egy leheletnyi se legyen belőle  – a kettő együtt már túl sok lenne.

 

 

Back to the childhood – Patchwork

Ha azt hitted, hogy a gyerekkoroddal együtt végleg hátrahagyhattad a foltozott nadrágokat, marha nagyot tévedtél. Mint idővel minden (!!), ez is kezd visszakúszni a divatba, így nem meglepő, hogy egyre több street style képen tündököl olyan farmer, ami betűkkel és mintás anyagokkal van összevarrva. Az, hogy kinek mennyire tetszik a redizájnolt változat, teljes mértékben a saját ízlésétől és befogadóképességétől függ.  

 

 

Csóközön! kiss

A. 

 

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10