Open Menu
Újra hódít a kantáros!

Újra hódít a kantáros!

A kertésznadrág gyermekkoromból csak mint egy rossz rémálom maradt meg, amiben anyukám majdnem minden reggel közelharcot vívott velem, hogy rám eröltesse. Persze, mint minden a divatban, ez is változik, és amit eddig csupán egy kertészet munkatársain tudtam elképzelni, azt most már a szekrényemben is!

Egyre több bolt kirakatában és polcain látom a kertésznadrágokat, bár eleinte el se tudtam magamon képzelni őket, viszont a melegebb napokon tökéletes választás lehet a hétköznapokra. A legegyszerűbb fazonú farmeroktól a mintás vagy épp csinosabb, selyem változatokig bármit megtaláltok. Variálni is könnyű őket: ha csinosan szeretnétek lenni, vegyetek alá egy inget és húzzatok hozzá magassarkút. Lazább hétköznapokra pedig crop toppal vagy oversize felsővel és tornacipővel viseljétek.

A boltokban a farmer változatából találod a legszélesebb kínálatot, de ezért lássuk pontosan, hogy mivel is tudod a legjobban viselni a hosszú, illetve a rövidszárú fazonú darabokat. 

Nemcsak a hétköznapokon viselheted, de a nyári fesztiválokon is garantáltan hódítani fognak. A farmer helyett válasz mintás vagy színes darabot, ezzel a siker garantált lesz és biztos, hogy ki fogsz tünni a tömegből!

Ahhoz, hogy az összhatás csinos legyen, a farmerhez húzzunk magassarkút vagy helyette válasszunk vászon, selyem vagy bőr anyagú nadrágot. Az alját mindig hajtsuk fel, hogy a magas sarkúból és a bokánkból is kilátszódjon egy kicsi. Ameddig az idő még engedi, hordjuk szőrme vagy szövetkabáttal, de ahogy beköszönt a konstans meleg, viseljük színes blézerrel.

Nektek melyik változatban tetszik legjobban a kertésznadrágok?

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10