Open Menu
Trench coat

2014-09-08

Trench coat

Amikor még nem a mínuszok uralkodnak, de reggelente és esténként már elkél valami, hogy meg ne fázzunk, akkor jól jönnek az átmeneti kabátok. A bőr- és farmerdzseki, illetve a poncsó mellett ősszel a legnagyobb favorit a ballonkabát.

Az őszi és tavaszi szezonban a ballonkabát mindig divatos. Így a kis fekete ruha mellett ez is kötelező eleme a gardróbunknak. Az egyetlen változás évről évre, hogy a nagy divatházak egyre vadabb és stílusosabb változatokkal rukkolnak elő. Találunk szegecseset vagy bőr berakásosat is, de a színek területén sem ismernek határt. Szerintem bézs, illetve fekete árnyalatú darabokkal nem lőhetünk mellé.

Mivel tudod viselni? A válasz pofonegyszerű, ugyanis minden alkalomra tökéletes! A hétköznapi összeállításokba is ugyanannyira be tudod építeni, mint az elegáns szettekbe. Pontosan ezért, érdemes időt és pénzt szánni a vásárláskor. Szerintem minden lány gardróbjába egy klasszikus Burberry – a ballonkabátok ikonikus márkája – illene, de ne csüggedj, közép árkategóriában is pazar darabokra lelhetsz! Az egyszerűbb, hétköznapi farmer-balettcipő szetteket csinossá varázsolja, az elegáns összeállításokat pedig sikkessé teszi: nagyon nőies külsőt ad, mivel a derékon található övvel könnyen formálni tudod az alakod is.

További őszi inspirációért kattintsatok ide!

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10