Open Menu
Trainers ON!

2014-11-10

Trainers ON!

Fájnak a lábaid a magassarkútól? Régóta azt tervezed, hogy beszerzel egy igazán kényelmes cipőt, vagy pár éve téged is elkapott a ’sportolási láz’ - vagyis ki jut el gyorsabban az első Nike boltig, a megszerzett kincset pedig ki posztolja a világhálóra? Meg merem kockáztatni, azóta többet van a szerkényedben, mint az edzőteremben.

Tessék elővenni a tornacipőkkel, és leporolni őket! Ha már nem használod az edzőteremben, akkor se álljon porosan a szekrényedben. Lássuk, hogy mivel tudod felvenni az utcára: a legegyszerűbb hétköznapi összeállításokat is fel tudod dobni egy színes darabbal és rögtön minden tekintet rád fog szegeződni. Az egysíkúságot a tornacipőd színe fogja megtörni. Ha úgy érzed túlságosan is elüt az összeállításodtól, akkor kiegészítőkkel ellensúlyozhatod. Egy színben jól megválasztott körömlakk is egyensúlyba tudja hozni az outfitted. Ha este akarod felvenni és kicsit csinosabb hatást szeretnél elérni, akkor nincs más dolgod, mint a nagy táskát clutchra váltani, egy-két kiegészítőt magadra dobni és irány az éjszaka!

 

Nézzük, hogyan is hordják, mivel kombinálják ezt a darabot a fashionisták. Ők még egy ceruzaszoknyához is bevállalnak egy tornacipőt. Van mit ellesnünk tőlük!

 

 

 

 

Ti szoktátok utcára is hordani a tornacipőtöket?

 

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10