Open Menu
Top-Top: 5 imádnivaló hajviselet

2014-09-29

Top-Top: 5 imádnivaló hajviselet

Van, akit a sminkek nyűgöznek le, és van, akit a pazar frizurák. Mivel én az utóbbi tábort erősítem, imádok különböző hajviseletekkel kísérletezni. Íme, az öt örök kedvenc:

 

Laza hullámok

 

Alapvetően hullámos hajam van, így annyira nem meglepő, hogy ez a hajviselet az egyik kedvencem. A laza, hullámos tincseket göndörítő segítségével nem nagy ördöngösség megcsinálni, egy-egy fonattól pedig még egyedibb lesz a frizura.

 

 

Halszálka fonás

 

Bohém, romantikus és roppant szexi. Igazából mindegy milyen fonásról van szó, az összes ultramenő. A halszálka mégis örök favorit: elegáns és különleges. Plusz piros pont, hogy pofonegyszerű elkészíteni, egy kis gyakorlás után bárkinek megy!

 

 

Kócos kontyok

 

A lehető legjobb alternatíva azokon napokon, amikor semmi kedvem göndöríteni, formázni vagy egyáltalán bármit is kezdeni a hajammal. Ilyenkor csak lazán felkötöm, és szabadon hagyok pár tincset, hogy ne tűnjön túl szorosnak a konty.

 

 

Masnival bolondítva

 

Bevallom, én imádom kiegészítőkkel megbolondítani a frizurámat – legyen az egy apró virág, koszorú, csat vagy szalag. Nem kell túl nagy dologra gondolni, egy vékony szalaggal például remekül fellehet dobni az egyszerű lófarkakat, vagy eltakarni vele a hajgumit.

 

 

Virág, minden mennyiségben

 

Ahogy már említettem, a szalagok mellett a virágokat sem vetem meg. Nyáron a koszorúk igazán trendinek számítottak, ősszel és télen viszont megteszi egy-egy apró rózsa is. Szerencsére minden frizurához remekül passzol: kontyokhoz, kócos fonatokhoz vagy laza hullámokhoz kitűnő választás lehet.  

 

 

Nektek melyik tetszik a legjobban? 

Csóközön!

A. 

Instagram // Tumblr

(Képek: pinterest)

Kapcsolódó cikkek

Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
Végtelen pillák, ragyogó tekintet: 3D VOLUME tartós szempilla-hosszabbítás
2016-04-21
Hair Inspo: The Leia Hair
Hair Inspo: The Leia Hair
2016-01-27
Hair inspo for New Year's Eve
Hair inspo for New Year's Eve
2015-12-27