Open Menu
All you need is love... And Thomas Sabo – A/W '15 collection

2015-07-02

All you need is love... And Thomas Sabo – A/W '15 collection

A nagy divatcégek mindig egy lépessel előttünk járnak, így nem meglepő, hogy a nyári lubickolás helyett inkább azon fáradoznak, hogy az őszre hangoljanak minket. Ugyanez a felállás a világ egyik vezető ékszer, óra és szépségápolási márkája, a Thomas Sabo esetében is.

 

 

Az őszi-téli kollekció bemutatását nem aprózták el, az STR Média tolmácsolásában a Festetics Palotában rendezték meg az ékszermustrát. Idén a hívószó szerelem, a mély érzelmek és a boldogság volt, ebből inspirálódva születtek meg a Love Bridge és Unity karkötők is. Ezeknél a daraboknál a névválasztás – mint mindig – most sem véletlen: azt a szoros kapcsolatot, összetartozást és érzelmi világot próbálja kifejezni, ami csak a szenvedélyes szerelmesek között létezik.

 

 

Mi sem maradhattunk ki az érzelmes buliból, a márka ugyanis mindenkit meglepett egy Love Bridge karkötővel, amibe azt gravírozhattunk, amit akartunk – ezzel nyomatékosítva gondolatainkat, vágyainkat. Szégyen/nem szégyen, mi is beálltunk a sorba és sok bloggerinához, illetve szerkesztőhöz hasonlóan a saját oldalunk nevét "nyomattuk rá" a rózsaszín gyöngyös kiegészítőre.

 

 

Nem mehetünk el szó nélkül a business és party look különleges vegyítéséről sem: a modern, urbánus formák találkozása a letisztult, visszafogott fazonokkal olyan izgalmas összhatást kelt, amiről nehéz levenni a szemünket.

 

 

Nyugalom, a férfiak sem maradnak ki a jóból! Személyes kedvenceink a sportosan elegáns, finom fonott bőr darabok voltak, amikről a vad díszítésnek köszönhetően egy percig sem gondoltuk, hogy a feminim vonalhoz tartoznak. 

 

 

A&L

 

Leadkép: Jámbor Zsófia

 

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16