Open Menu
Thigh-high boots

2015-01-19

Thigh-high boots

Vannak olyan ruhadarabok, kiegészítők és cipők, amik annyira felkeltik a figyelmet, hogy uralják az öltözékünket - így legalább a többi darabra már nem kell nagy hangsúlyt fektetni. 

A cipők terén ilyennek számít a térd fölé érő csizma, ami a téli napokon igazi klasszikus darab lehet. Mínuszok miatt fontos, hogy az elegáns lábbelik mellett meleg darabokkal is fel legyünk szerelkezve!

Lehet lapos vagy tűsarkú, garantáltam minden szempár a lábainkra fog szegeződni. Formájából adódóan optikailag nyújtja a lábakat: az alacsony termetűek magasabbnak tűnnek benne, a langaléta lábakat pedig formásabbá varázsolja. Nincs olyan fiú, aki ellen tud állni szexi, hosszú női lábaknak!

Az alapvetően téli darab hosszanti fazonja lehetővé teszi, hogy a mínuszokban is felvehessük a nyárias holmikat - így biztos nem lilul el a lábunk, mire egyik pontból a másikba érünk! Tökéletes megoldást akkor is, ha túl rövidnek érezzük a ruhánkat vagy a szoknyánkat. Válasszunk a csizmával azonos színű harisnyát, így elkerülhetjük, hogy közönségesen nézzünk ki.

Szerencsére a nadrágokban is ugyanolyan csinos megjelenést kölcsönözhetünk magunknak: egy elegáns szövetkabáttal, bundával, blézerrel és szolidabb kiegészítőkkel viselve még a munkahelyen vagy a fontos eseményeken is megállja a helyét. Minden a kombináción múlik!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10