Open Menu
These rainy summer days

2015-06-23

These rainy summer days

Valljuk be, az időjárás baromira szeret minket megviccelni. Főleg nyáron, amikor azt hiszed, hogy egész nap sütni fog a nap és semmi sem fogja beárnyékolni a ragyogását. A fenéket nem. Egyik pillanatról a másikra azon kapod magad, hogy patakokban folyik rólad a víz, de nem a melegtől, hanem a nyakadba borult "frissítő" zuhétól, aminek sikerült annyira eláztatnia, hogy még a bugyid is vizes maradt – pedig nemcsak az volt rajtad induláskor.

 

/ / 

 

Let's face it, the weather really likes to surprise us. Escpecially at summer, when you think the sun will be shining all day long. Oh, hell not. One moment you realize that you are wet, but not because of the hot weather, because of the heavy showers, and even your underwear is wet too - and it wasn't the only thing you put on it at the morning.

 

 

 

Biztos vagyok benne, hogy a nyári záporokkal kapcsolatban mindenkinek van egy-két "jó" sztorija. Például amikor fogalmad sincs minek vetted fel a menő cipődet, ha a több centis vízben való gázolástól úgy néz ki, mintha egy homeless kezéből tépted volna ki... Ilyen esetekre bevált taktika egy strapabíró, zárt lábbeli – a cut out bokacsizmák például kifejezetten jó szolgálatot tesznek az esős nyári napokon.

 

/ / 

 

I am sure about everybody has "good" old stories about the summer stormes. For example when you have no idea why you have chosed your coolest shoes at the morning if you have to walk in the water... And after this accident your shoes looked like it was stolen from a homeless. In these cases it is better to choose a rugged, closed piece – for example the cut out boots are perfect for this rainy summer days.

 

 

Ha alulról már bebiztosítottuk magunkat, nem árt a felsőruházatra is gondolni. Kicsi talán old school-nak tűnhet, de ilyen időben észszerű megoldás lehet az esőkabát, igaz, nem a jelzőtábla sárga változata. Szerencsére temérdek divatos és izgalmas variáció közül válogathatunk, de ha még mindig idegennek tűnik a dolog, maradjunk a jó öreg ballonnál.

 

/ /

 

Maybe it sounds a little bit old school, but fot this weather it is really reasonable to wear raincoats, but not the signboard-yellow verions. You can choose from many fashionable and exciting variation, but if it is still strange for you, just stay at the trench coat.  

 

 

A szeszélyes időjárás ellen úgy a legokosabb felvenni a harcot, ha rétegesen öltözködünk. Például egy sort laza pulóverrel és zárt cipővel praktikus és még szexi is, de egy miniszoknya/ruha nyári kabáttal és gumicsizmával is jó párosítás.

 

/ /

 

If you want to fight with this whimsical weather, it is better to layer your clothes. The denim short with thin pulover and closed shoes is practical and sexy, but the miniskirt/dress with summer coat and rain boots is a good combination as well.  

 

 

Csóközön / Kisses kiss

Follow me on Instagram: @annaremzso 

Gif: csibird.com, Photos: pinterest.com

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10