Open Menu
The dark red

2015-09-03

The dark red

„A bordó megnemesíti a gardróbunkat, mint a jó bor.” – olvastam az Elle magazin augusztusi számában, miközben szeptember derekán kihasználtam talán az utolsó meleg napsugarakat.

Szöget ütött a fejemben és már nyílt is a szekrényem ajtaja. Sehol, semmi bordó! Még egy darab kiegészítő se! Ezek után fékezhetetlenül elindult a gondolatmenet, hogyan tudnám ’nemesíteni’ a ruhatáram - erről  bőven elég annyit tudni,hogy főleg fekete, fehér és szürke jellemzi. Jó pár interneten töltött óra után számos inspirációs képet sikerült összegyűjtenem, így sikerült összeállítani egy cikket, amiből kiderül, hogyan viselhetünk bordót, akár csak egy kiegészítő erejéig is!

||

„The dark red ennobles our wardrobe like a good wine” – I read in the August issu of Elle magazine while I took advantage of the last warm rays of the sun in mid-Spetember.

I got a sort of idea about it and I opend the closet door. There is not any dark red! There is not any piece of accessories! Then uncontrollably set off a train of thought how could I ’domesticate’ my wardrobe. At first you have to know about me I mainly prefer black, white and grey, but especially the first one. After several hours I spent online I have collected numerous inspiration images from we get to know how to wear thos colour, as well if it just an accessories!

Az igazi őszi árnyalatokkal, mint a fekete, a szürke világosabb vagy sötétebb árnyalataival, a bézzsel, a klasszikus fehérrel, de még a világoskékkel kombinálva is megállja a helyét. A saját ruhatáramban egy szőrme vagy szövetkabát színeként tudom a legjobban elképzelni, ami ezeket az egyébként is csinos, nőies darabokat eleganciával ruházza fel - ez az árnyalat ugyanis életerőt, eleganciát, gazdagságot, kifinomultságot sugall és növeli a választott holmi értékét.

||

Autumnal colours like black, light or dark grey, beige, classic white or even combined with blue could be fit together with dark red. I can imagine in my closet a dark red fur or a fabric coat. Otherwise these type of outwear are pretty and womenly the dark red colour makes them elegant. The apperance doesn't cheat! Because this colour suggests zing, elegant, wealth, sophistication and the dress looks more expensive.

Ha őszre szeretnétek egy sikkes darabot - bármi legyen is az - válasszátok bordó színben!  ||  If you want a chic dress - it could be anything - choose it in dark red colour!

L,

Képek || Photos: Pinterest

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10