Open Menu
The slip dress

2016-01-07

The slip dress

Ha kizárólag egy dolgot kellene ajánlanom Nektek, kedves olvasóim, hogy mi lesz az idei must have piece, már így kétezertizenhat elején borítékolhatom, hogy az úgynevezett slip dress stílusú darabok!

Nem hallottál róluk még? Az lehetetlen. Az elmúlt évtizedben lassan, de biztosan bekerültek a köztudatba, majd a köztudaton át a ruhatárunkba. Jól emlékszem arra a pillanatra, mikor először véltem felfedezni. A különböző textúrájú és tervezésű darabok között egyszer csak feltűnt egy könnyed esésű, csipke berakású és lágy anyagú ruhadarab. Hirtelen azt hittem egy pillanatra, hogy a fehérnemű részlegre keveredtem. De nem, ugyanis a legtöbbünket kombinéra, hálóruhára emlékeztet. A gondolatmenetünk igencsak helyesnek bizonyul, ugyanis hol máshol csábítanánk egy falatnyi selyemmel vagy egy kis sejtetős csipkével, mint a hálószobában.


If I have to choose just one thing for you, my dearest followers, what the must have piece will be at the begining of the year I would say the slip dress!

Haven't heard them yet? That is absolutely impossible. Over the past decade, slowly but surely they have been included in the public consciousness and through the public consciousness slip dress landed in our wardrobe. I clearly remember the moment when I discovered them for the first time. Between the different texture and design pieces I noticed a light flowing, lace inlay and a soft cloth piece, Suddenly I thought I was in the lingerie department. But not, because these dresses are really similar to a slip or a sleepwear. We were right because where else can we to entice a bite-sized or a small slik lace than in the bedroom.

A hétköznapokban is épp olyan jól mutat, mint az utcán! Egy maxi pulcsival felette, vagy egy póló viselésével alatta könnyen elrejtheted a ruhában rejlő kacérságot.


The slip dress is just as well on weekdays as in the street! A maxi-sweater over it, or under it by wearing a t-shirt you can easily conceal the hidden coquerty in clothing.

Képek | Pictures | Pinterest

Lili

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10