Open Menu
The skinny scarf

2015-10-08

The skinny scarf

Szezonról szezonra vannak visszatérő 'örök' darabok a divatban. Ezeket kiegészítik az aktuális trendek. Például idén ilyen az úgynevezett skinny scarf, vagyis a vékony sál.

Az ilyen fazonú sálak, bár nem töltik be a funkcionalitásukat - vagyis hogy hűvösebb időben megvédjék a nyakat, illetve a mellkasi területet - de annál mutatósabbak. Félreértés ne essék: a hidegben inkább csak kiegészítőként használjátok, mintsem egy meleg darabként meghűlés ellen.

||

Season by season there are returning 'eternal' pieces' in fashion. The current trends compliment these. For example, in this year these are the so-called skinny scarf.

Altough these thin-cut scarves not pursuing functionally their position, so there aren't protect your neck and cheast area in a chilly weather but more showpiece. Do not make mistake: if the weather turns cold, just use as an accessary rather than warm piece against the cold.

Ha valaki kevésbé szerette az eddig divatos monumentális nyakláncokat, annak ez megváltás lehet. Egy figyelemfelkeltő, merész nyakék uralja az egész megjelenésed. A vékony sál ezzel szemben inkább sikkesé teszi az összhatást. Ráadásul a szabása és finom esése miatt nagyon nőies, csábos.

||

If someone doesn't really like monumental necklaces this could be a salvation. A bold and awareness necklace can dominates on the whole appearance. In contrast that the skinny scarf makes chich the overall effect. In addition it is a fine cut, very feminine and seductive piece.

Tény, hogy nem mindenki születhet hattyú kecsességű és hosszúságú nyakkal, így nem előnyös sokszor ezt nyakláncokkal jobban kiemelni. Persze nem kell rögtön garbó vagy pléd méretű sálak mögé rejtőzni. Inkább lazán tekerjétek a nyakatok köré a leheletnyi anyagot, így optikailag vékonyítva és nyújtva ezen a testrészen.  

||

It is a fact not everyone can born with a graceful and length swan necks, so sometimes this is not beneficial to highlight it with a monumental necklace. You do not have to hide right behind turtleneck sweater or blanket-size scarves. Put on this shade material loosely around your neck which is narrows and elongates optically that.

Képek || Photos: Pinterest

L,

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10