Open Menu
The car wash skirt

2015-09-01

The car wash skirt

Imádom a szoknyákat, ennek rendje és módja szerint pedig több is megtalálható belőlük a szekrényemben. Fazonjuk, hosszúságuk, színük és mintázatuk az aktuális trendek szerint változik: nyáron például a „rojtosra használva” stílus volt az irányvonal és ez ősszel sem fog változni - igaz, picit letisztultabb, elegánsabb formában jelenik meg…

A vékony, kusza rojtokat leváltják a vastag, monumentális csíkok, de a car wash szoknyák esetében nem szabad megfeledkezni a már-már zavarba ejtő sliccek kombinációjáról sem! Tökéletes választás lehet azoknak a nők számára, akik nincsenek megbékével a lábukkal és nem szívesen hangsúlyoznák ki egy miniszoknyával.

||

I'm in love with all skirts. Discount some forever in fashion type of skirt, them fashion, length, colour and pattern always change. I have a lot of different type of them in my closet. In the summer the main line was "use it for fringe" contrarily in this season fringe will stay, but in a clear-out way...

The thin and straggly fringes change for more thic and monumental stripes. Cool frings and almost baffling long flies combined in those kind of skirts. This could be a perfect choice for those women whom are not at peace with their legs and they don't want tp overemphasised with a mini skirt.

Az előző szezonban Tommy Hilfiger, Christian Dior és Lanvin kifutóján is megjelentek a "car wash" típusú szoknyák. || At the last season the car wash skirts turned up on Tommy Hilfiger, Christian Dior and Lanvin's catwalk.

Ha megtetszett, szerezd be őket a gardróbodba még ma! || If you like it, get them to your gardrobe now!

L,

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10