Open Menu
Tervezz a Kreativatorral

2016-03-07

Tervezz a Kreativatorral

„Valami zavar? Vagy csak szívesen megosztanál egy gondolatot a világgal? Mondd el a felsőddel! Csupán egy jó szlogent kell kitalálni hozzá és voilá! Vagy ha nincs elég energiád/időd, akkor térj be az egyik fast fashion márka üzletébe, biztos találsz valami jót” –írtuk nem is olyen rég cikkünkben.

Hogy elkerüljem a tömeggé válást és mint mindenki más én is egy ’new icon’ és társai feliratú pólóba járkáljak a Kreativator volt a segítségemre!

A koncepció maradt: fehér póló és valami hangzatos szlogen. Miután kiválasztottam az oldalukon a megfelelő pólót, méretet és színt, már csak a szöveg volt hátra. Miközben ezek a lépéseket megtettem a másik kezemben a reggeli kávémat szorongattam. Tehát már minden adva volt. Mit csinálok minden reggel, mielőtt bármihez is hozzálátnék? Kávézom, így került a pólómra az ’ok, but first coffee’ nyomat.

A másik problémám, az unalmas szlogenek mellett, a mínőség volt. Nem egyszer ütközem olyan problémákba, hogy rossz mínőségű volt a póló anyaga, vagy pár mosás után elcsúszott a varrás vagy lekopott/kifakult a felirat. Saját tapasztalatból tudom Nektek ajánlani, hogy a magam által tervezett pólónál ilyet nem tapasztaltam!

Ha ti is kedvet kaptatok egy egyedi póló vagy égyéb kiegészítő tervezéséhez, kattintsatok a Kreativator oldalára!

Lili Balog

Photo credit: Lilla Lakatos

Make-up: Kinga Felhalmi | Felhalmi Kinga Freelance Make up Artist Facebook

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10