Open Menu
5 kabátszín, ami menőbb, mint a fekete

2015-11-06

5 kabátszín, ami menőbb, mint a fekete

Ha kabátokról van szó, a nagy átlag hajlamos figyelmen kívül hagyni, hogy a feketén kívül léteznek más árnyalatok is! Velem is elég gyakran megesik, hogy hangsúlyos holmik esetében képtelen vagyok elrugaszkodni a beválttól/megszokottól - pedig egy élénk színű dzseki mennyivel igzalmasabbnak hat már a téli szürkeségben! Nem hiszed? Akkor görgess lejjebb!  

 

 

Szerdán pinkben!

 

Ha nem is pont szerdánként, de azért érdemes belecsempészni a lányos pinket az öltözködésbe - nyugalom, ettől még senki sem fog két lábon járó Barbienak tűnni! A 'kényesnek' titulált árnyalat ráadásul nem is annyira kényes: a semleges tónusokon kívül jól harmonizál a babakékkel és a levendulával is. 

 

 

A sárga 50 árnyalata

 

A felsorolásból vétek lenne kihagyni a sárgát és annak variációit. A harsány színnel viszont érdemes csínján bánni: nem passzol minden bőrtónushoz, ráadásul a kombinálási lehetőségek tárháza sem túl széles. A biztonsági játékosok viseljék feketével/fehérrel, az igazán bevállalósak viszont bátran kipróbálhatják kobaltkékkel vagy olívazölddel párosítva.

 

 

Baby Blues

 

A hideg, hűvös eleganciát sugárzó szín legnyagobb előnye, hogy a szokásos feketén/fehéren kívül fantasztikusan harmonizál az olyan harsány árnyalatokkal is, mint a mustársárga vagy a bordó. 

 

 

Tevegeljünk!

 

A tevebarna az év nagy visszatérőjének számít - ez valószínűleg annak a tulajdonságának is köszönhető, hogy bármilyen anyagon jól mutat. Az én kedvencem a hasított bőr változatok, de a hosszított fazonú szövetkabátokon se néz ki rosszul.

Mérges zöld

 

Ha valaki szíve mégis a sötét árnyalatokhoz húz, kísérletezzen bátran a zöld "haragosabb" verziójával. Ez az árnyalat kifejezetten jól mutat a pihe-puha szőrméken, a katonás stílusú kabátokhoz pedig keresve sem találunk ennél jobban passzoló színt. 

 

 

Csóközön kiss

@annaremzso 

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10