Open Menu
Swimsuit

2014-06-19

Swimsuit

A kevesebb néha több – tartja a bölcs mondás! Az elmúlt pár hétben, miközben a hőmérséklet növekedett ezzel arányosan csökkent a ruhák hossza.

Én sem bírtam máshogy elviselni a kánikulát, mint a medenceparton egy közeli strandon. Miközben a hideg vízben hűsítettem magam, a szemüvegem mögül fürdőruha mustrát tartottam. Gondoltam egy másik nőtársam csak nem tud zavarba hozni, de néha olyan falatnyi bikinikkel találkoztam, hogy nem tudtam hova nézzek! Ugyanis többet mutatott, mint bármit is eltakart volna – félreértés ne essék, én sem csadorban napozom... 

Idén nyáron hódítanak az egyrészes fürdőruhák, ami tökéletes megoldás lehet arra, hogy ne váljunk közönségessé, de mégis bomba jól nézzünk ki a strandon. A különböző szabásuknak köszönhetően mindenki megtalálhatja azt, ami a legjobban áll neki és még formál is. Mintájukat tekintve az állatmintásoktól kezdve a nonfiguratív és feliratos fürdőruhákon át mindent megtalálunk.

Plusz indok a beszerzésükre, hogy nem csak az uszodában tudod kihasználni. Egy magas derekú sorttal az utcán és a fesztiválokon is egyaránt viselheted.

Az én kedvencem:

 

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10