Open Menu
A nyár kedvenc kiegészítője: a lemosható tetoválás

2015-03-19

A nyár kedvenc kiegészítője: a lemosható tetoválás

Körülbelül öt-hat éves koromban kinőttem a lemosható tetoválásos korszakomat, ami pedig az igazi tetoválás illeti, még mindig elég konzervatív szemszögből állok hozzájuk. Tizenöt év után azonban újra szerelembe estem az egy mosással lekaparható tetkókba…

Nem kell aggódni, nem a rágógumi csomagolásában található, extravagáns szuperhősös mintákra gondolok, hanem a legújabb őrületre, ami elsősorban a ’flash tattoo’ néven vált ismerté. Már most sokan beszerezték és "varrták ki" a bőrüket vele!

Rabja vagy az ékszereknek, de a nagy melegben kellemetlen a viselésük? Legyen szó tengerpartról, fesztiválról vagy csak egy fülledt nyári napról a városban, 2015-ben ennél kényelmesebb kiegészítőt nem találsz a napbarnított bőrödre!

A felhelyezése csöppet sem fájdalmas: kevés víz segítségével felteheted a tetoválásokat és már kész is vagy. A különböző mintáknak köszönhetően kedvedre variálhatod, így legalább minden nap újdonságot csempészhetsz a megjelenésedbe! Ha pedig mégse tetszene, legalább nem fogod úgy érezni, hogy hibát követtél el, ráadásul az igazi rajzokkal ellentétben ezeket gyorsan és könnyedén le tudod mosni. 

Találtam pár magyar oldalt, ami forgalmaz ilyen tetoválásokat és rendkívül megbízhatónak tűnnek, íme a lista:

1. Goldskin hungary - weboldal és rendelés itt

2. Arany tetoválás - weboldal és rendelés itt

Már alig várom, hogy kiprobálhassam a napbarnított bőrömön!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10