Open Menu
Stylish Instagram accounts

2015-01-08

Stylish Instagram accounts

Generációnk előnye vagy épp a hátránya, de a mindennapjainkba teljesen beépültek a telefonunkon található applikációk. Sokak egyik kedvence az Instagram, ahol gyönyörű képeket találhatunk minden témában. A rengeteg felhasználó közül - álljon mögötte brand vagy magánszemély, elég nehéz kiválasztani a legjobbakat. Ennek apropóján szétnéztünk külföldi oldalak között és összegyűjtöttük nektek azokat a felhasználókat, akiket minden fashion addictnek követnie kell!

Snob Fashion Blog @snobfashionblog

Nincs olyan nap, hogy ne töltenék időt képek nézegetésével, ugyanis én ezáltal inspirálódom. Megszámlálhatatlan oldal van lementve, de végre megtaláltam azt az egyet, ahol folyamatosan frissítik a stílusosabbnál stílusosabb képeket.

Maya Zaboshta @zaboshta

Egyszerűen tökéletes. Gimme 60 sec in her walk in closet!

  

London Street Style @london_street_style

Megcsodálhatod összes londoni Itgirl legújabb outfitjét. Számomra azért az egyik kedvenc Instagram oldal, mert rengeteg inspirációt ad, így csak ajánlani tudom, hogy kattintsatok rá!

  

Anna Dello Russo @anna_dello_russo

Talán bátran állíthatom, hogy a divatszakmában Anna Wintour után a legbefolyásosabb személyt tisztelhetjük a Japán Vogue főszerkesztőjében.

  

Who What Wear @whowhatwear

Street style képektől kezdve mindent megtalálsz, ami a divattal kapcsolatos. Az összes kép nagyon chic!

  

Chiara Ferragni @chiaraferragni

Instagramján keresztül a legújabb összeállításokban utazhatjuk körbe vele a világot és nézhetjük meg a legfelkapottabb divatbemutatókat az első sorból. 

  

Christina Caradona @troprouge

A New Yorkban élő fashionista igazi kalapmániás, ha tehetné még abban is aludna! A stílusát nehéz behatárolni, hiszen istenien mixeli a bohém, hippi, grunge és a modern stílusokat. 

  

Julia Kuczynska @maffashion_official

A lengyel lány híres extrém stílusáról, no meg arról, hogy imád hihetetlen magas helyeken fotózkodni. Instagram oldalán mindent megoszt követőivel és nem riad vissza a kissé idétlen, ám roppant szórakoztató felvételektől sem. 

  

Nektek ki a kedvencetek Instagrammon, akit érdemes követni?

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10