Open Menu
Style tips #1: Sálból poncsót

2014-10-14

Style tips #1: Sálból poncsót

Tartom magam ahhoz a tényhez, hogy a roppant hétköznapi és egyszerű ötletekből lesznek a legnagyobb durranások. Mint amikor fázol, és pulóver híján körbetekered magad a sáladdal, tükörbe nézve pedig ráeszmélsz, hogy 'Hé, ez nem is néz ki rosszul'! 

 

A lezser, sikkes összkép eléréséhez nincs szükség másra, mint egy oversized, lehetőleg mintás sálra és pár percre a tükör előtt, hogy eldöntsük, az aktuális outfithez melyik megoldás passzol a legjobban. A legegyszerűbb, ha hagyjuk lazán lógni a vállunkon, ettől olyan „nem törődöm” hatást kelt. A haladók megpróbálkozhatnak pár apró trükkel is, például a kendőt könnyen össze lehet fogni egy vékonyabb övvel – így optikailag csalhatunk egy kicsit.  Ezen kívül számos megoldás létezik, itt van néhány örök favorit a street style felhozatalból: 

 

 

Miután ráeszméltem, hogy a sálakból remek átmeneti poncsót faraghat az ember lánya, kísérletezni kezdtem. Az alábbi, nem éppen divatfotóhoz hasonlító felvétel messze van a tökéletestől, de reménykedem abban, hogy inkább a #2in1 megoldás kerül az előtérbe, és akinek tetszik, ihletet merít belőle. Egyébként a laza, vállra helyezős, sikkes változatok a kedvenceim. smiley

 

 
Loading

Scarf or poncho? #twoinone #ootd #balaton #mik

View on Instagram

 

Csóközön!

A. 

Instagram // Tumblr

 

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10