Open Menu
Studio Gampé: The Love child of Catwoman & Lara Croft

2015-09-19

Studio Gampé: The Love child of Catwoman & Lara Croft

Képzelj el egy nőt, akinek a mozgása olyan kecses, elegáns, illetve nőies mint a Macskanőé és pont annyira határozott, kemény, illetve rafinált, mint Lara Croft. Nem megy? Akkor íme egy kis segítség, a német származású Gampé házaspár ugyanis pont ennek a kettősét alkotta meg legújabb kollekciójában!

 

//

 

Imagine a women who moves as prettily and elegant as Catwoman and she is as confident, tough and hip as Lara Croft. If you can't imagine it, don't worry, the designers of Studio GAMPÉ Berlin already did it for you!  

 

 

Színek terén mindenki kedvence, a fekete dominált – olyannyira, hogy bármilyen más árnyalat csak egy-egy kiegészítőben vagy kabátbelsőben köszönt vissza. Az unalmas "színskálát" azonban remekül kompenzálták izgalmas fazonokkal, illetve megoldásokkal: ami eleinte a modellen fiatalos és játékos miniszoknyának tűnt, azt a végére átváltoztatták elegáns, nőies viseletté. S ez csak egy kiemelt eset volt a sok közül: számos kabáton a normál helyett kereszt cipzárt használtak, ennek köszönhetően pedig a szokványos darab egy mozdulattal átalakíthatóvá vált egy teljesen új, lélegzetelállító és egyedi ruhakölteménnyé. Mindezek tetejében az extrém napszemüveg, a szigorú copf és a virító rúzs csak pont volt arra a bizonyos i-re és megerősített abban, hogy pár perc erejéig a modellek tényleg Lara Croft és Macskanő szerelemgyerekeként léptek a kifutóra. 

//

 

In the collection the main colour was black - or almost the only one -  but few shades hidden gently inside of the coats and using white necklaces refreshed this "totally dark" image. But who cares about colours if materials and forms compansate everything? For example, there was a playful mini skirt what the designers turned into an elegant and sophisticated piece just in one second and in front of our eyes. Besides that, there were several coats with cross zipper as well models changed to really unique and breath-taking pieces. If these weren't enough, the "cherries on the top" elements (like extreme sunglasses, strict ponytails and bold lipsticks) convinced me completly: the designers and their clothes transformed the models into a love child of Catwoman and Lara Croft during this show.   

 

 

Thanks for the photos & beautiful editing: Csanaki Melinda / CsMpictures /

Text: @annaremzso 

 

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16