Open Menu
Slip-on ON!

2014-03-20

Slip-on ON!

A tavasz egyik legnagyobb őrülete a slip-onok, azaz a bebújós mokaszinok. Tavaly tavasszal a jó idő a a rövidszárú Convers őrületet hozta magával, idén a slip-onokat. Személy szerint nekem a Vans által tervezett kockás, pöttyös és egyéb mintájú cipők ugrottak be először, így már nagyon kíváncsi voltam, a designer márkák mivel állnak elő. 

A nagyobb divatházak, mint például a MIU MIU, a Saint Laurent, a Kenzo vagy a Moschino mind saját tervezésű, extravagáns slip-onnal rukkoltak elő, ahol az egyszerű színűektől kezdve az állatmintásokon át mindent megtalálsz. 

De miért szerezz be egyet erre a szezonra? Mert nemcsak a tavaszi hónapokra tökéletes, de nyárra is megfelelő választás lehet. Nadrággal és szoknyával, de akár egy lenge nyári ruhával is viselheted. Hétköznapokra boyfriend stílusú nadrággal, mintás vagy egyszerű pólóval és egy hatalmas pakolós táskával párosítsd.

Valószínű nem csak bennem fogalmazódott meg elsőre az a kérdés, hogy ezeket, a bebújós mokaszinokat elsősorban az extrém sportot űző fiatalok viselik. Tény, hogy náluk ez közkedvelt cipőválasztás, hiszen jól illik a laza és vagány stílusukhoz, de ettől függetlenül csinosan is viselheted: szövet vagy bőr anyagú nadrághoz, egy szép inggel, szőrme mellénnyel, szövet vagy ballonkabáttal, színes blézerrel elegáns megjelenést adhat.

Lássuk, hogy viselik az utcán!

INSTAGRAM // TUMBLR

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10