Open Menu
Sikerre ítélt márka - Emysha

2015-09-07

Sikerre ítélt márka - Emysha

Számtalanszor előfordult már velem, hogy ha meglátok egy ruhadarabot vagy kiegészítőt, a különleges mintája, szabása vagy épp a formája egyből felkeli az érdeklődésem a tervező iránt!

Az Emysha egyedi díszítésű kiegészítői láttán is valami hasonló történt, ezért örültünk annyira a lehetőségnek, hogy egy napsütötte péntek délelőtt, finom kávék mellett, személyesen is megismerhettük a márka tervezőjét.

Moroncsik Emese stílusosan biciklivel érkezett a kávézóba, ami - mint későbbi beszélgetésünk során kiderült - nagyban inspirálja mostani és jövőbeli alkotásait egyaránt. A márka nevének "születéséhez" aranyos történet fűződik: a dizájner épp külföldön járt, amikor a Starbucksban kávéjára Emese helyett Emysha-t írtak. Ez a fajta pontatlanság annyira megtetszett neki, hogy végül felhasználta a márka létrehozásakor is. 

A fiatal dizájner főként biciklivel közlekedik a városban, ebből jött az alapötlet egy olyan táska megalkotására, ami nemcsak tekerés közben kényelmes, de a városban bóklászva is - ebben nagy szerepet játszanak a kedvünk szerint cserélhető és variálható pántok. 

Emese a funkcionalitás mellett nem feledkezett meg a stílusosságról sem, így sok más tervezőhöz hasonlóan különös figyelmet fordított a dizájnra: varrások helyett gyöngyök kötik össze az anyagokat.

A különleges textilek és csíkok mellett hatalmas szemek díszítik a kiegészítőket.

A táskák mellett különleges, kézzel készített ékszerek színesítik a kollekciót.

Nekem ez az egyik kedvenc táskám Emese kollekciójából. Nektek melyik a kedvencetek?

Fotók: Eve Deak Photography

Styling: Rácz Bella

Modellek: Hováth Timi, Rácz Bella

Ruhák: Retrock

Emysha Facebook és Instagram

 

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16