Open Menu
Romantika Triumph módra

2016-01-18

Romantika Triumph módra

Néha egy apróság, egy jól megválasztott kiegészítő hatalmas befolyással lehet életünk bizonyos terülteire. Egy finom kávé feldobja a reggeled, egy pár jó szó megnevettethet, egy piros rúzs kiemeli az arcod... Annával most arra kerestük a választ, hogy egy jól megválasztott fehérnemű mit nyújt nekünk! Érdekesség, hogy mindketten más választ találtunk, a keresésben pedig a Triumph kollekciója volt a segítségünkre!

Magabiztosság

 

Ha vannak nehéz dolgok az életben, akkor a megfelelő alsónemű kiválasztása garantáltan közéjük tartozik! Ennek a kis falatnyi anyagnak nehéz feladata van, mert minden nő más-más elvárásának kell, hogy megfeleljen. Megfelelő tartás, kényelem és nem utolsó sorban mivel, hogy fehérneműről van szó, legyen dögös is! Számomra az előbb említettek pontok azért kiváltképpen fontosak, mert ha a megfelelő alsóruházatot választom a reggeli készülődés során az egész napomon át – még este is elkísér, magabiztosságot add, így a kisugárzásomhoz és az önérzetemhez is hozzájárul!

 

Érzékiség

 

A romantika nem létezik bujaság és álcázott ártatlanság nélkül. A fehérneműk terén remekül ötvözik ezeket a tulajdonságokat a finom, csipkés melltartók és az ugyanilyen anyagból készült, magasított derekú, csúfnevén csak nagyibugyi darabok – bár biztos akad olyan, aki nem ért egyet ezen állítással. Pedig a "takarok is meg nem is" módszerrel tökéletesen felpiszkálható a másik fél figyelme pont annyira, hogy kíváncsivá váljon, mi lapul a "lepel" alatt...

 

 

@lilybalog + @annaremzso 

 

Képek: Triumph

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16