Open Menu
PoP Up Garage Sale

2014-04-25

PoP Up Garage Sale

A tavasz már megérkezett, a nyár szinte a nyakunkon, és te még mindig ott állsz a szekrényed előtt tétován meredve a téli ruháidra? Ha igen vagy egész egyszerűen még beszereznél egy-két dolgot jutányos áron az idei szezonra, akkor most megteheted!

Mégis hogyan?

Első alkalommal kerül megrendezésre – és reméljük nem utoljára, mert nagyszerű eseménysorozatnak nézünk elébe - a PoP Up Garage Sale. Egy olyan rendezvény ez, ahol egy nappali buli keretén belül, frissítő nyári fröccsökkel, limonádékkal, nasikkal és garantáltan jó hangulatban tudod eladni a nem használt ruháid. De ha kedved tartja, akár vásárolhatsz is néhány kincset.

Számos blogger és divatőrült lány tart ezen a napon szekrényürítést. Elég csábító ugye? Úgyhogy MÁJUS 11.-én nincs más dolgod, mint ellátogatni a város szívében megtalálható ÖTKERT-be, ahol jó áron tudod felfrissíteni a ruhatárad és juthatsz hibátlan, márkás darabokhoz és kiegészítőkhöz!

Esetleg a te gardróbodban is sorakoznak a „szerelem volt első látásra, de sosem volt még rajtam” ruhák, amiktől szívesen megszabadulnál egy ilyen szuper rendezvény keretein belül, akkor erre is van lehetőséged. Foglalj asztalt 2500 Ft-ért, a következő e-mail címen: popupgaragesalexx@yahoo.com-on. Ha még kérdésed lenne, akkor szintén ezen az e-mail címen megválaszolásra kerülnek.

Ha ez még mindig nem lenne elég ízelítő,  szervezők egy kis meglepetéssel is szolgálnak, ugyanis az első 100 vendég Hűsítő Limonádét szürcsölhet az Ötkert jóvoltából, miközben beleveti magát a vásárlás örömeibe.

Egy kis segítség:

Remélem már beírtad a naptáradba: MÁJUS 11.-én vasárnap 12.00 - 16.00
óráig irány a csajokkal az ÖTKERT!
Mi biztosan ott leszünk!

FACEBOOK // EVENT

Helyszín: Ötkert, Budapest, Zrínyi utca 4.

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16