Open Menu
Pastel blazers

2014-04-24

Pastel blazers

Egy női gardrób egyik alappillére a fekete blézer. Először csak elegáns összeállításokhoz viseltük, majd idővel a hétköznapokban is előkerültek. Most viszont itt a jó idő, ezzel együtt a színek ideje is – és a tarka blézerek beszerzéséé is. Ha ilyenkor, tavasszal nem vagy oda a mindig előkerülő virágmintákért, akkor egy ilyen blézer tökéletes átmenet lehet a komor színek után.

Még ha az idő kicsit borongós is, ezek a színek biztosan jó kedvre derítenek majd. Alapkoncepció: bármilyen fazonú farmer és egy fehér póló. Ugye mindenkinek a szekrényében megtalálható? Nincs más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc pasztellszínű blézered és feldobni vele a basic összeállítást.

Az idei szezonban a pasztell színvilág dominál, így a blézerek többségét is ezekben a színekben találjátok meg a boltokban. Szabásukat tekintve lehet oversized, klasszikus, illetve rövidebb fazonú is. Lehet boyfriend, skinny vagy épp bőr/bőrhatású nadrág, bármelyik választáshoz tökéletesen passzol. Hordhatod tornacipővel vagy épp magassarkúval, illetve az idén hódító slip-onnal is! Ha még különlegesebbé akarod tenni az outfitet, akkor kiegészítő gyanánt húzz a fejedre kalapot, a nyakadat meg ékesítsd egy hangsúlyos nyaklánccal.

Ha az összeállítások nem győztek meg egyből, akkor íme egy kis inspiráció az utcáról!

Instagram // Tumblr

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10