Open Menu
Look #4: Oversized, but I don't care!

2015-04-12

Look #4: Oversized, but I don't care!

Az első fotózásunkhoz hasonlóan, a frizuránkat ismételten a szél szponzorálta... Most azonban egy merőben más összeállítással készültem!

Bár az esetek többségében törekszem nőies és csinos ruhadarabokat összeállítani, most mégis egy sportosabb, hétköznapi szerelésre esett a választásom. Mindegyik ruhadarabra jellemző a bő, vagyis az oversized szabás. Mivel az idő elég változékony - bár süt a nap és ez sokszor csalóka -  így reggel nem tévedhettek nagyot, ha magatokra öltötök, vagy bekészítetek legalább egy meleg darabot. Én egy grafitszürke kötött kardigánt választottam, ami tökéletes volt ebben a szeles időben. Hogy ne legyen túl egysíkú, a pólóm különleges mintájában szintén visszatért a szürke ötven árnyalatából az egyik.

//

Similarly to the first time we were  taken  photograped,  our hair was also   ’sponsored’ by the wind...Now I am ready to show you a really new outfit.

I usually aim to put together feminine and stylish outfits, but now I have chosen a sporty, casual outfit. All the pieces are baggy, in other words oversized. As  the weather is changable – however the sun is shining which can be illusory – it is advisable to take something warm with you in the morning. I have chosen a grey knitted cardigan  which was perfect in this windy weather. In order not to be too monotonic, one of the greys  from the Fifty Shades of Grey returns on my t-shirt’s special pattern.

Ha van olyan holmi, amit nem szeretek vásárolni, az a nadrág. Ennek oka, hogy a magasságomból adódóan kevés olyat találok, amit nem halásznadrágként tudnék hordani - pedig az első tíz évemben milyen kényelmes darab volt… Ez a boyfriend stílusú, szaggatott nadrág viszont minden kritériumnak megfelelt, így nem maradhatott tovább a boltban!

//

If there is something I hate buying  are trousers. The reason is that due to my height it is not easy to find one which fits me. This boyfriend style ripped jeans meet all the criteria so I coud not leave it in the shop.

Kardigán // Cardigan:Zara (similar HERE, HERE, and HERE)

Szakadt farmer // Distressed jeans: Zara

Póló // T-shirt: Zara

Táska // Clutch: Zara

Tornacipő // Sneakers: Nike Roshe Run

Képekért köszönet // Thanks for the pictures: Csanaki Melinda / CSMPictures

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

 

Kapcsolódó cikkek

Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
Look #35:THE SUMMER IS FOR NAVY STRIPES
2016-06-02
Look #34: Spring is in the air
Look #34: Spring is in the air
2016-04-07
Look #33: Colour Up!
Look #33: Colour Up!
2016-03-23