Open Menu
Nyüzsgés és temérdek jó holmi az első Pop Up Garage Sale-en

2014-05-12

Nyüzsgés és temérdek jó holmi az első Pop Up Garage Sale-en

Beszámoló a vasárnapi PoP Up Garage Sale-ről

Tegnap nagy sikerrel zajlott le az első PoP Up Garage Sale a belváros szívében, az Ötkertben. A rossz idő ellenére sokan jöttek el felfrissíteni a ruhatárukat egy-két új darabbal vagy nem használt szerzeményeikkel. Nem meglepően, én sem bírtam ellenállni egy gyönyörű nyári szoknyának, ami már itt pihen a szekrényembe. A szép ruhákon, cipőkön és kiegészítőkön kívül, a jó hangulatról kellemes zenével gondoskodtak, szomjunkat pedig finom limonádéval csillapították. De a boltkórosokon kívül gondoltak az édesszájúakra is: az Édes masni jóvoltából különböző finomságokat is megkóstolhattunk.

De helyettem beszéljenek inkább a képek!

 

Édes masni

Instagrammon megtaláljátok és további képeket láthattok a csodás süteményekről!

Erre a vasárnapi napra az Ötkert falai közé költözött az Age of Hope gyermekvédelmi alapítvány is. Ha valaki nem a portékáját kínálta vagy vásárolt, akkor lehetősége volt arra is, hogy a már nem használt ruháival vagy játékaival jót cselekedjen. Így a szervezők és az alapítványon keresztül gyerekeknek lehetett segíteni. Nagyon szép gesztus, hogy ezen a rendezvényen erre is volt mód, és ahogy a képet elnézem, szerencsére ők sem távoztak üres kézzel!

Mi már alig várjuk a következő PoP Up Garage Sale-t! Ha most nem tudtál ellátogatni, akkor a következőt semmiféleképpen se hagyd ki!

L,

INSTAGRAM // TUMBLR

Képek: Anna

 

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16