Open Menu
Napsvgar féle rock'n'roll

2015-10-13

Napsvgar féle rock'n'roll

Számos Budapesten megrendezett fashion week után, most ősszel döbbentem rá az MQ Vienna Fashion Weeken, hogy mit is hiányolok igazán az eddig látott itthoni bemutatókból. Magát a show élményét! Hiába a jó ruhák, ember legyen a talpán, aki 5-6 bemutató után nem veszti el a fonalat...

Bécsben, azt tapasztaltam, hogy a rendezett szervezés és hihetetlen kollekciók mellé egy komplett showt építettek a kollekció köré. A sminken és a hajkreáción kívül a modellek karaktere is passzolt az élképzeléshez. Ezt az egészet pedig beépítették egy látványos és igen emlékezetes showba.

Idén a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe keretein belül a Napsvgar bemutatója volt számomra ilyen emlékezetes. Mikor megszólalt a vad és ütős rock and roll egyszer csak Farkas Franciska rohant ki motoros sisakban, aki egy ismerősét kereshette. A falakat rengető basszus közben a kifutót nádszálvékony modellek vagány sminkben és hajban lepték el. A ruhák ehhez passzolóan igazán dögösek voltak, ezt a vadságot buja kivágások, minták és finom anyagok ellensúlyozták.

Backstagetől a fináléig...

Napsvgar Web | Napsvgar on Facebook | Napsvgar on Instagram

Képek: Fashion Week Budapest Facebook

L,

Kapcsolódó cikkek

Best of MFW Spring 2017
Best of MFW Spring 2017
2016-09-26
LFW Spring 2017: Runway
LFW Spring 2017: Runway
2016-09-22
NYFW Spring 2017: Runway II.
NYFW Spring 2017: Runway II.
2016-09-16