Open Menu
Most stylish outfit from Paris Fashion Week

2016-03-19

Most stylish outfit from Paris Fashion Week

A párizsi divathét képeit nézegetve mindig rá kell jönnöm: a divat tényleg mindig változik, viszont a stílus szezontól és kortól teljesen független. A stílushoz nem kell pénz. Pénz a drága logókkal ellátott ruhákhoz kell, nem pedig ahhoz, hogy jó ízléssel összeválogassuk a ruháinkat és kialakítsuk a saját stílusunkat, amit aztán vegyíthetünk az aktuális szezon ikonikus darabjaival.

The Business of Fashion is jelen volt a Paris Fashion Week-en, ahol rengeteg jó összeállítást kaptak lencsevégre. Ezeken a képeken keresztül mutatom be nektek a szezon azon darabjait, amit Ti is beépíthettek a ruhatárotokba.

1. Wide leg pants

Ennek a fazonnak megvan a maga drámai hatása - de talán csak azért, mert a szemünk az elmúlt években hozzászokott a szűk szabásvonalhoz. Ha első ránézésre soknak gondolod, olvass bele Bye, skinny jeans! bejegyzésünkbe, amiben megmutatjuk, hogyan viseld a bőszárú nadrágokat.

2. Bell sleeves

A harang vagy trombitaujjként is emlegetett szabászati megoldás az '50-es, '60-as évek egyik nagy kedvence volt - olyanannyira, hogy a képekről sem köszön vissza egyéb alternatíva. Ha még többet szeretnél megtudni erről a csöppet sem hétköznapi fazonról, kattints a korábbi , Ring the bell sleeves! bejegyzésünkre!

3. Bags - are these bags?!

4. Kimono

A japán kultúrából átvándorolt darab mostanra kötelező eleme lett mindenkinek, aki érdeklődik a hippi/bohó stílus iránt, és ott van legalább egy zenei fesztiválon a nyári szezon alatt. A mintás, lenge holmik azonban a hétköznapi öltözködés során is tökéletes "kellékként" szolgálhatnak: semleges színű, letisztult felsők, ruhák és nadrágok mellett mutatnak a legjobban. Anna egyik kedvenc darabja is egyben!

5. Fringe

A divathetek felhozatalát elnézve - mind street style, mind pedig kifutós vonalon - nincs kétségem afelől, hogy a következő szezonban a ruhák tele lesznek rojtokkal. Ha kiváncsi vagy, hogy mégis melyik ruhadarabon és milyen formában fognak megjelenni, nézd meg a Rojtosra használva cikkünket!

Képek | The Business of Fashion Facebook page

Lili

Kapcsolódó cikkek

Must have colours of the season
Must have colours of the season
2016-11-06
NYFW Spring 2017: Street style
NYFW Spring 2017: Street style
2016-09-18
Pom pom sandals
Pom pom sandals
2016-08-10